Ένα κατάστημα με άρωμα σαπούνι στη Λεμεσό, που θα λατρέψεις

Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ένα γαλλικό ζαχαροπλαστείο, που φτιάχνει τα πιο χαριτωμένα, όμορφα και εύγευστα γλυκά, αυτή την αίσθηση σου δίνει από τη βιτρίνα ακόμα.

 


Article featured image
Article featured image

Στο «Άρωμα Σαπουνιού», όπως προδίδει και το όνομα του, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από αρωματικά σαπούνια από φυσικά συστατικά, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις δρουν θεραπευτικά για διάφορες παθήσεις του δέρματος.

Το κατάστημα λειτούργησε τον Σεπτέμβριο, στο κέντρο της Λεμεσού (Ανεξαρτησίας), και ήδη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, οι οποίοι το ακολουθούν πιστά.

Η Πωλίνα Παντελίδου, υπεύθυνη του καταστήματος στη Λεμεσό, μιλάει στη CITY για το «Άρωμα Σαπούνι» και τη φιλοσοφία του νέου αυτού εγχειρήματος.







Τι θα βρει κάποιος στο «Άρωμα Σαπουνιού»;

Φυσικά θα βρείτε σαπούνια, όπως προδίδει και το όνομα, φυσικά σκευάσματα με βασικά συστατικά το ελαιόλαδο και τη φυσική γλυκερίνη. Πέραν όμως από διάφορα και ποικίλης χρήσης σαπούνια, στο κατάστημα μας θα βρείτε αρώματα, φρέσκες μάσκες για τα μαλλιά και το πρόσωπο, κρέμες προσώπου, φυτικά καλλυντικά όπως αντιηλιακές, serum και κεραλοιφές από φυτικά έλαια και αλόη βέρα, αλλά και αιθέρια έλαια που βοηθούν στην επιβράδυνση του γήρατος, αλλά εξαφανίζουν και τους μαύρους κύκλους.

Δεν είναι μόνο αυτά όμως, αφού έχουμε και αφρόλουτρα, κρέμες και λάδια για το σώμα με το άρωμα που θα επιλέξει ο πελάτης, peeling σώματος και προσώπου, μέχρι και χειροποίητα κεριά από σόγια και παραφίνη.







Και όλα είναι φυσικά προϊόντα;

100% φυσικά, αφού αυτή είναι και η φιλοσοφία του καταστήματος. Προϊόντα που περιέχουν όλα τα ευεργετικά συστατικά της φύσης και βοηθούν στην καλύτερη ποιότητα ζωής μας.

 



 

Τα προϊόντα φτιάχνονται στην Κύπρο ή εισάγονται από το εξωτερικό;

Όλα τα προϊόντα μας φτιάχνονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, από υλικά που παράγει η ελληνική γη, όπως ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια και εισάγονται ακολούθως και στην Κύπρο.

 



 

Υπάρχουν όμως και προϊόντα που βοηθούν σε διάφορες παθήσεις εκτός από την ομορφιά.

Ναι έχουμε και διάφορα θεραπευτικά προϊόντα, όπως τα σαπούνια ελαιόλαδου τα οποία καταπολεμούν την τριχόπτωσης, την πιτυρίδα και γενικότερα βελτιώνει την υγεία των μαλλιών. Υπάρχουν επίσης προϊόντα κατά της ακμής, για τους μύκητες, προϊόντα με χαμομήλι που είναι παράλληλα και αντισηπτικά για τις ευαίσθητες περιοχές των γυναικών και είναι κατάλληλο και για παιδιά. Εξαιρετικό θεωρώ πώς είναι και το σαπούνι πρόπολης, το οποίο καταπραΰνει, επουλώνει και είναι ιδανικό για άτομα τα οποία είναι καθηλωμένα ή μεγαλύτερης ηλικίας.







Οι πελάτες σου έχουν κάποια προτίμηση; Ποιο προϊόν προτιμούν;

Νομίζω πώς ο κόσμος αγαπάει πολύ το σαπούνι με γάλα γαϊδούρας, ίσως επειδή είναι και πιο εξοικειωμένος με τις ιδιότητες του και τη χρήση του. Το συγκεκριμένο σαπούνι ενυδατώνει, βοηθά στην εξάλειψη της ακμής, της ψωρίασης και των διάφορων εκζεμάτων. Επίσης μεγάλη αδυναμία έχουν στο σαπούνι πράσινου αργίλου και στο σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας.

 



 

Ποιο είναι το κόστος για την αγορά τέτοιων προϊόντων;

Οι τιμές μας ξεκινούν από το 1 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 15 ευρώ, γιατί θεωρούμε πώς ο καθένας πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει και να χρησιμοποιεί φυσικά και αυθεντικά προϊόντα, άρα θέλουμε να κρατάμε χαμηλά τις τιμές.

 

Μπορεί κάποιος να φτιάξει και πακέτα δώρων με δικά σας προϊόντα;

Βεβαίως. Έχουμε ήδη στο κατάστημα έτοιμα πακέτα δώρων, αλλά όποιος πελάτης το επιθυμεί μπορεί να επιλέξει τα προϊόντα που του αρέσουν, να τα συνδυάσει και να του το ετοιμάσουμε εμείς, όπως το έχει φανταστεί.

 

 



*Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Ανεξαρτησίας 35 στη Λεμεσό και λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 πμ – 20:00 μμ.

**Επίσης το «Άρωμα Σαπουνιού» διαθέτει και υπηρεσία delivery σε όλες τις πόλεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ