QUIZ: Πόσο καλά ξέρεις τη CITY;

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Απάντησε σε 10 (απλές) ερωτήσεις που αφορούν στη CITY και κέρδισε μια από τις τρεις διαμονές σε ξενοδοχεία του νησιού.

 


Article featured image
Article featured image

10 ερωτήσεις για δυνατούς CITYzens. Αν είσαι φανατικός αναγνώστης της CITY, δεν θα σου πάρει πάνω από ένα-δυο λεπτά να απαντήσεις.

Κι αν τυχόν χρειαστείς βοήθεια για κάποια από τις ερωτήσεις, θα την βρεις εδώ, στο άρθρο με «Τα 20 πιο δημοφιλή θέματα της CITY για το 2016».

Οι CITYzens με το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας στις απαντήσεις τους, θα μπουν σε κλήρωση για τη διεκδίκηση 3 διανυκτερεύσεων (b&b) σε ένα από τα ξενοδοχεία Almyra (Πάφος), Ajax (Λεμεσός) και Forest Park (Πλάτρες) -πληροφορίες για τα δώρα μπορείς να βρεις στο τέλος του άρθρου.

Ο διαγωνισμός θα έχει ισχύ από τις 17 μέχρι και τις 24 Μαρτίου (συμπεριλαμβανομένων), ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν το απόγευμα της ίδιας μέρας (24/3), αρχικά στο facebook page της CITY, ενώ θα ενημερωθούν και προσωπικά ο καθένας. Οι πληροφορίες αναφορικά με τις διαμονές (ισχύς Gift Certificate κλπ) θα δοθούν στον κάθε τυχερό ξεχωριστά.



Καλή επιτυχία!

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΕΣ

Διαμονή στο Almyra / Πάφος

Μέλος των Design Hotels, το ξενοδοχείο Almyra, επανασυστήνεται τον Απρίλιο. Ανάμεσα στις βασικές αλλαγές η προσθήκη μιας πισίνας υπερχείλισης με θέα τη θάλασσα, πλαισιωμένη με ένα σύγχρονο φωταγωγημένο poolhouse με ανοιχτή εστία φωτιάς-τζάκι, τέσσερις νέες βεράντες και ατομικές ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία. Το Almyra αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για νέα ζευγάρια και οικογένειες που αγαπούν τη διασκέδαση. Εξαιρετικά εστιατόρια, βραβευμένο Spa, πλήρως εξοπλισμένο Kids Club, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες και 189 ευρύχωρα δωμάτια, σχεδιασμένα από την παριζιάνικης καταγωγής Joelle Pleot, δημιουργούν το καταλληλότερο σκηνικό για να χαλαρώσει κανείς με στυλ, δίπλα στη θάλασσα. Περισσότερες πληροφορίες: www.almyra.com

 

Διαμονή στο Ajax / Λεμεσός

Αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για ξεκούραση, χαλάρωση και όχι μόνο. Τα δωμάτια του είναι ευρύχωρα και ατμοσφαιρικά, ενώ η σουίτα είναι μια ιδανική επιλογή για αυτούς που χρειάζονται την έξτρα άνεση και πολυτέλεια. Μάλιστα, όλα τα στρώματα των δωματίων έχουν ανανεωθεί, αναβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα του ύπνου! Όσο για την ψαγμένη του γαστρονομία, στο εστιατόριο Εκάβη μπορείς να δοκιμάσεις πιάτα από διεθνή και κυπριακή κουζίνα, με θέα τους κήπους και την πισίνα, ενώ στο Ulysses bar-café θα πας μεταξύ άλλων για τις διεθνείς μουσικές βραδιές. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι το Ajax ειδικεύεται σε γάμους και κοινωνικές εκδηλώσεις, με εμπειρία 20 ετών. Περισσότερες πληροφορίες: www.ajaxhotel.com

 

Διαμονή στο Forest Park / Πλάτρες

Το ξενοδοχείο Forest Park βρίσκεται μέσα στο δάσος, σε μια από τις ωραιότερες πλαγιές του Τροόδους. Αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο ξενοδοχείο των ορεινών θερέτρων και διαθέτει 137 δωμάτια και 7 σουίτες με μπαλκόνια και όλες τις διευκολύνσεις, που εξασφαλίζουν μία άνετη και ξεκούραστη διαμονή. Διαθέτει επίσης τρία εστιατόρια, δύο μπαρ, βιβλιοθήκη, μουσείο κυπριακών αρχαιοτήτων, αίθουσα τηλεόρασης, αίθουσα επιτραπέζιου τένις απασχόληση παιδιών, σάουνα, τζακούζι, γήπεδα τένις, κήπους, πισίνες. Να πούμε τέλος πως διαθέτει εννέα αίθουσες για συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις χωρητικότητας από 20 μέχρι 250 συνέδρων με άρτιο οπτικοακουστικό εξοπλισμό για κάθε επιχειρηματική ανάγκη. Περισσότερες πληροφορίες: facebook.com/forestparkhotelcy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ