O Αντώνης και ο Λένος θέλουν να εκτιμήσουμε την handmade δημιουργία

O Αντώνης Χρίστου σπούδασε μάρκετινγκ και ο Λένος Κοτζάπασης, graphic design.

 


Article featured image
Article featured image

Οι δυο τους άρχισαν να δουλεύουν με επαναχρησιμοποιημένα υλικά το 2013.

Με μεράκι και φαντασία αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μοναδικές κατασκευές από υλικά τα οποία ο περισσότερος κόσμος πετά στα σκουπίδια ή στέλνει στην ανακύκλωση.

Στα χέρια τους μια ξύλινη παλέτα, ένα βαρέλι και το παλιό μπαούλο της γιαγιάς δημιουργούν νέα τάση μόδας.


«Καλούμε όλους να εκτιμήσουν περισσότερο την handmade δημιουργία»


Το εργαστήριό τους makeART Design δημιουργήθηκε λίγο καιρό αργότερα, όταν πάτησαν γερά στα πόδια τους και ήταν σίγουροι ότι οι κατασκευές τους άρεσαν και μπορούσαν να μετατρέψουν την αγάπη τους και σε βιοποριστικό μέσο.

«Αρχίσαμε να δουλεύουμε με επαναχρησιμοποιημένα υλικά το Σεπτέμβρη του 2013. Βλέπαμε διάφορα πράγματα στο διαδίκτυο, διάφορες κατασκευές και εμπνευστήκαμε. Σε συνδυασμό με τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας αρχίσαμε και εμείς να φτιάχνουμε διάφορες κατασκευές από επαναχρησιμοποιημένα υλικά. Πιάνουν τα χέρια μας και σιγά-σιγά αυτό αγαπήθηκε», λένε σε συνέντευξη στο ΚΥΠΕ.

Δουλεύουν κυρίως με ξύλο, σίδερο και πλαστικό. Οι βασικές τους δημιουργίες περιλαμβάνουν έπιπλα και διάφορα accessories για κατοικίες και επιχειρήσεις.

Τις δημιουργίες των δύο φίλων ο κόσμος μπορεί να δει στην ιστοσελίδα τους στο Facebook (makeART designs), αλλά και σε διάφορα φεστιβάλ και εκθέσεις στις οποίες συμμετέχουν κατά καιρούς.

No automatic alt text available.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ