Ένας (ανεκπλήρωτος) έρωτας στα κατεχόμενα

Και συγκεκριμένα στην πιο κεντρική πλατεία της Κερύνειας, όπου άγνωστος άντρας σκέφτηκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να εκφράσει τον έρωτα του.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως δημοσιεύει η ιστοσελίδα Kıbrıs Postası, αργά χθες το βράδυ όσοι έτυχε να περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο αντίκρυσαν καρφωμένα στο γρασίδι μηνύματα αγάπης με παραλήπτη την Beşire. Άγνωστος άντρας τοποθέτησε ερωτικά πλακάτ στη μέση του δρόμου, ζητώντας από την αγαπημένη του να γυρίσει πίσω σ’ αυτόν, γιατί την αγαπάει. Συγκεκριμένα της έγραψε σε 3 διαφορετικά πλακάτ, ότι την αγαπάει, να γυρίσει πίσω και ότι η καρδιά του ανήκει σε αυτήν και να τον συγχωρέσει.

Παρά το ότι η γλυκιά αυτή κίνηση, τράβηξε τα βλέμματα των οδηγών και των περαστικών, οι αρχές απομάκρυναν από το σημείο τα ερωτικά γράμματα του άγνωστου άντρα, αφού δέχθηκαν καταγγελίες από πολίτες ότι τους αποσπούσε την προσοχή και υπήρχε κίνδυνος ατυχήματος.

Δεν ξέρουμε αν τελικά η Beşire πήρε το μήνυμα και έμαθε για την κίνηση του πρώην (;) αγαπημένου της, πάντως σίγουρα ήταν μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη πράξη και αυτό δεν πρέπει να την αφήσει ασυγκίνητη. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ