Θέση εργασίας στην Αρχή Λιμένων με μισθό 60.000 ευρώ ετησίως

«Η Αρχή Λιμένων Κύπρου ενδιαφέρεται για την αγορά υπηρεσιών από ένα φυσικό πρόσωπο ως Πάροχο υπηρεσιών Υπεύθυνου Ρύθμισης Λιμενικών Θεμάτων, ο οποίος θα προσφέρει υπηρεσίες προς την Αρχή για περίοδο 12 μηνών που μπορεί να ανανεωθεί από μέρους της Αρχής για ακόμη 12 μήνες έναντι συνολικής αμοιβής 60.000 ευρώ συν Φ.Π.Α το χρόνο».

 


Article featured image
Article featured image

Σε προκήρυξη θέσης, προχώρησε η Αρχή Λιμένων Κύπρου στις 11 Φεβρουαρίου για αγορά υπηρεσιών, 12μηνης διάρκειας με δυνατότητα ανανέωσης, από άτομο που θα διαθέτει πτυχίο και μεταπτυχιακό πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλο ή ισοδύναμο προσόν σε, Νομικά, Ναυτιλιακές Σπουδές, Οικονομικά με εξειδίκευση στα ναυτιλιακά οικονομικά.

Η Αρχή δημοσίευσε παράλληλα και όλα τα υπόλοιπα προσόντα και εμπειρία που απαιτείται να έχει ο υποψήφιος. Δεκαετή εμπειρία σε υπεύθυνη θέση, περιλαμβανομένης εμπειρίας σε επίβλεψη, καθοδήγηση/εκπαίδευση προσωπικού και συντονισμού/παρακολούθηση εργασίας.

- Εμπειρία στη διοίκηση ή λειτουργία λιμανιού ή στο ναυτικό δίκαιο ή στην εμπορική ναυτιλία.

- Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

- Οργανωτική και διοικητική ικανότητα, ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία, νηφαλιότητα και ευθυκρισία.

- Να μην έχει οποιοδήποτε άμεσο ή έμμεσο συμφέρον οικονομικής ή άλλης φύσεως ή/και ιδιάζουσα σχέση με φυσικά ή νομικά πρόσωπα τα οποία δραστηριοποιούνται στους λιμενικούς χώρους της Κύπρου, περιλαμβανομένων και των διαχειριστών του λιμανιού Λεμεσού.  

- Λευκό Ποινικό Μητρώο.



Μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Port Management θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα έντυπα του Διαγωνισμού από τα Κεντρικά Γραφεία της Αρχής (22817200), στη Λεωφ. Λεμεσού, από τα γραφεία της Αρχής στα λιμάνια της Λεμεσού  (25207200) και Λάρνακας (24815225) ή από την ιστοσελίδα της Αρχής www.cpa.gov.cy. Οι προσφορές/αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν με συστημένη επιστολή υπόψη της Γενικής Διευθύντριας στη διεύθυνση Λεωφ. Λεμεσού 5, 2112 Λευκωσία, Τ.Θ 22007, 1516 Λευκωσία ή να υποβληθούν στο Κιβώτιο προσφορών στα Κεντρικά Γραφεία της Αρχής, σε κλειστό φάκελο.

 

Προθεσμία υποβολής προσφορών/αιτήσεων: 

Στο Κιβώτιο Προσφορών, μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου ή ταχυδρομικώς με σφραγίδα ημερομηνίας το αργότερο τις 24 Φεβρουαρίου. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ