Τα Costa Coffee τίμησαν τους υπαλλήλους τους

Με εορταστική διάθεση και έχοντας την ανάγκη να ευχαριστήσει και να τιμήσει τους εργαζομένους της, η εταιρεία Costa Coffee, διοργάνωσε το ετήσιο πάρτι του προσωπικού την Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017.

 


Article featured image
Article featured image

Η εταιρεία για το λόγο αυτό, αποφάσισε να πρωτοπορήσει κλείνοντας όλα τα καταστήματα της πιο νωρίς, έτσι ώστε να μπορέσει να παρευρεθεί όλο το προσωπικό στο ετήσιο της πάρτι.

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, η ομάδα του Costa Coffee παραμέρισε για λίγο τις υποχρεώσεις τους και μοιράστηκαν ευχές και δώρα. Το μαγικό σκηνικό που στήθηκε αποκλειστικά για το προσωπικό των Costa Coffee Κύπρου, με την συνοδεία μουσικής, φαγητού και χορού, χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά στα μέλη του προσωπικού της εταιρείας.

Στην ομιλία της η κα Μύρια Μερκούρη,  CEO της Symeonides Coffee Cyprus – franchisee of Costa Coffee, τόνισε ότι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της  τεράστιας επιτυχίας των Costa Coffee, αλλά και της μεγάλης επέκτασης που είχαν τα τελευταία 12 χρόνια, είναι το ανθρώπινο της δυναμικό, όπου με την αφοσίωση και το πάθος τους, καταφέρνουν πάντοτε να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών των Costa Coffee!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία στους υπαλλήλους και τα καταστήματα που κατάφεραν να διαπρέψουν κατά την διάρκεια του έτους 2016.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ