Ο Πούτιν αγκαλιάζει τρυφερά τον έγκυο Τράμπ στο κέντρο της Νέας Υόρκης

Μια ευχάριστη και μάλλον περίεργη έκπληξη περίμενε όλους όσοι έτυχε να βρεθούν το βράδι της περασμένης Τρίτης – Ημέρα των Ερωτευμένων, στο κατάστημα της Apple, στην περιοχή Chelsea της Νέας Υόρκης.

Σε έναν από τους τοίχους του κτηρίου υπήρχε μια γιγαντιαία προβολή του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, να αγκαλιάζει τρυφερά τον Donald Trump, ο οποίος βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ενώ και οι δύο ήταν γυμνοί.

 


Article featured image
Article featured image

Η ερωτική αυτή εικόνα, δημιουργήθηκε από την εφαρμογή «Hater», η οποία είναι κάτι αντίστοιχο του Tinder, μόνο που ταιριάζει τους ανθρώπους όχι σύμφωνα με αυτά που αγαπούν, αλλά βάσει όσων μισούν.

Η απεικόνιση του Trump και του Putin, εμφανίστηκε δίπλα από την αναποδογυρισμένη καρδιά – logo του application Hater και ένα hashtag με το μότο της εταιρείας «Η αγάπη μέσα από το μίσος». Όπως αποδεικνύεται μέσα από τις στατιστικές της εφαρμογής, το 80% των χρηστών του «Hater», δηλαδή περίπου 200.000 ενεργοί χρήστες λένε πώς μισούν τον Trump.

 



«Υπάρχει πολύ ένταση εκεί έξω, άσχετα από το ποια πλευρά υποστηρίζεις», αναφέρει ο Brendan Alper, ένας εκ των ιδρυτών και CEO του application, στο Business Insider. «Το μόνο που θέλαμε να κάνουμε, ήταν να προσφέρουμε μια ευχάριστη και διαφορετική νότα, την ημέρα των ερωτευμένων και να κάνουμε τον κόσμο να γελάσει. Μέσα από το χιούμορ, μπορείς να μετατρέψεις το μίσος σε αγάπη». 

Πάντως το συγκεκριμένο σκηνικό δεν εμφανίστηκε μόνο σε ένα σημείο, αλλά σε τρεις διαφορετικές πολυσύχναστες περιοχές της Νέας Υόρκης. 

Προς το παρόν δεν υπήρξαν αντιδράσεις από τους δύο ηγέτες, οι οποίοι δεν φημίζονται ούτε για το χιούμορ τους, αλλά ούτε και για τις δημοκρατικές τους αντιλήψεις. Αναμένουμε!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ