Ένα «διαφορετικό» βίντεο που έπαιξε σε αγώνα ποδοσφαίρου

«Γιατί η αγάπη δεν έχει χρώμα, φυλή, φύλα, θρησκείες, ικανότητες και ηλικίες. Η αγάπη έχει να κάνει με το ποιος είσαι και όχι με το τι είσαι».

 


Article featured image
Article featured image

Με αυτό το δυνατό μήνυμα θέλησε να ξεκινήσει η νέα καμπάνια της αμερικάνικης Ad Council, της οποίας τα γυρίσματα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα Pro Bowl στο Ορλάντο. Το περιβάλλον εξαιρετικό, αφού η ένταση και η ενέργεια που υπήρχε εκείνη την ώρα στο γήπεδο από τους παίχτες και τους θεατές ήταν ιδιαίτερα έντονη και θερμή.

Η ιδέα απλή, την ώρα που οι οθόνες θα έψαχναν τυχαία ζευγάρια από τους θεατές στις κερκίδες, για να εγκλωβίσουν στην καρδούλα και να τα «αναγκάσουν» να φιληθούν και να αγκαλιαστούν, αυτοί φρόντισαν να επιλεγούν ζευγάρια τα οποία είχαν μια ιδιαιτερότητα. Δύο γκέι ζευγάρια, ένα ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ηλικίας, ζευγάρια με διαφορετικές θρησκείες και καταγωγές και άλλοι διάφοροι συνδυασμοί οι οποίοι βγήκαν μπροστά προβάλλοντας την αγάπη τους και τον έρωτα τους, χωρίς να ντρέπονται και να φοβούνται.

Όπως αναφέρει η εταιρεία παραγωγής όσα ζευγάρια πρωταγωνίστησαν στο βίντεο, είναι αληθινές οικογένειες, ερωτικά ζευγάρια και φίλους, οι οποίοι δέχτηκαν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία για να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό, ξενοφοβία και άλλα μισαλλόδοξα συναισθήματα που μόνο κακό μπορούν να κάνουν.  

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ