ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Θεοδοσία Τσάτσου συναντάει ξανά τους Μπλε στην Κύπρο

20.02.2017

Η ιστορία θα ζωντανέψει μπροστά στα μάτια μας. Οι Μπλε και η Θεοδοσία συναντιούνται ξανά για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια του συγκροτήματος. Μια συναυλία-γιορτή και στην Κύπρο.
 

Δεκέμβριος του 1996 και οι Μπλε εμφανίζονται στη δισκογραφία με το πρώτο τους album με τίτλο «Ενοχές». Τραγουδίστρια του γκρουπ η Θεοδοσία Τσάτσου.

Ενάμιση χρόνο μετά η Θεοδοσία ξεκινάει το δικό της προσωπικό μουσικό ταξίδι και στους Μπλε τα ηνία ως frontwoman αναλαμβάνει η Τζώρτζια έως και σήμερα.

Ο χρόνος κυλάει. Η μουσική απρόσμενη πάντα δημιουργεί πολλές φορές τους δικούς της δρόμους και κανείς δεν ξέρει αν και πότε, αυτοί οι δρόμοι κάποτε θα συναντηθούν.

Δεκέμβριος του 2016 και οι Μπλε γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους, με μια σειρά από εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Τζώρτζια και τη Θεοδοσία μαζί στο ίσως ιστορικότερο live του συγκροτήματος!

Η ιστορία θα ζωντανέψει μπροστά στα μάτια μας. Οι Μπλε και η Θεοδοσία συναντιούνται ξανά για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια των Μπλε.

Τους Μπλε αποτελούν οι Γιώργος Παπαποστόλου (μουσική), Γιώργος Παρώδης (στίχοι), Τζώρτζια Κεφαλά (φωνή) και Νατάσα Αλεξίου (βιολί), ενώ μαζί τους θα παίξουν και οι μουσικοί Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα), Χρήστος Κουτσούρης (τύμπανα), Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα) και Χρήστος Κλάρος (μπάσο).


Χορηγοί Επικοινωνίας το Ράδιο Πρώτο και το Time Out Cyprus.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

DOWNTOWN LIVE, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 99 81 00 11

 

Σχολιαστε