Το Gap σε συνεργασία με τη Disney λανσάρει συλλογή με την «Πεντάμορφη και το Τέρας»

Το γνωστό παραμύθι ζωντανεύει μέσα από τη συλλογή «Disney Limited Capsule Collection» που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gap.

 


Article featured image
Article featured image

Το Gap, σε συνεργασία με τη Disney, λανσάρει την επόμενη limited edition capsule collection. Η νέα συλλογή για το GapKids είναι αφιερωμένη στη νέα ταινία δράσης της Disney, Beauty and the Beast, και περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα ενδυμάτων για παιδιά όλων των ηλικιών.

Για τη συλλογή της Disney «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», το Gap εμπνεύστηκε τόσο από την αυθεντική, κλασική ταινία της Disney όσο και από τη νέα ταινία δράσης που θα κάνει την εμφάνισή της στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο. Τα κορίτσια θα βρουν φορέματα, κολάν, μπλούζες, τζιν και σακάκια με αναφορές στην ταινία, όπως κεντημένα τριαντάφυλλα, εικόνες της Πεντάμορφης και του Τέρατος, βιβλία της Πεντάμορφης, το μαγεμένο τριαντάφυλλο καθώς και τις λέξεις "Belle” και “Bonjour” στις μπλούζες. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης χαρακτήρες όπως η Mrs. Potts και o Chip, σε μπλούζες, φορέματα, φούστες και τζιν.

Το Gap παρουσιάζει τη συλλογή «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» για κορίτσια μέσα από την καμπάνια “Fearless Beauty” η οποία εξυμνεί τον αληθινό χαρακτήρα της Πεντάμορφης, τη δύναμη και το θάρρος της, και ενισχύει τις άξιες ενδυνάμωσης που είναι συνδεδεμένες με τα GapKids. Η καμπάνια “Fearless Beauty” περιλαμβάνει δυναμικά κορίτσια, συμπεριλαμβανομένης της April Star, ενός δεκάχρονου κοριτσιού με λεύκη, μια πάθηση που προκαλεί λευκό αποχρωματισμό σε όλο της το σώμα, που εμφανίζεται δυναμικά σε πολύ όμορφες φωτογραφίες. Στην καμπάνια συμμετέχουν επίσης και οι Tiny Terrors, μια ομάδα roller derby που αποτελείται από κορίτσια ηλικίας 8-10 ετών, από το Gotham Girls Junior League της Νέας Υόρκης, που έχουν πρόσφατα ανακηρυχτεί στην πρώτη θέση παγκόσμια από το Women’s Flat Truck Derby Association, τον μεγαλύτερο οργανισμό για roller derby. Η συλλογή για μεγέθη από 18 μηνών μέχρι 5 ετών παρουσιάζεται μέσα από την καμπάνια “A Little Beauty, A Little Beast” που επικεντρώνεται στη χαρισματική και τολμηρή προσωπικότητα όλων των παιδιών.

 



Οι τιμές για τη συλλογή «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» κυμαίνονται από €21.95 έως €24.95 για τα γραφικά μπλουζάκια, από €26.95 μέχρι €34.95 για φορέματα, από €12.95 μέχρι €24.95 για κολάν και από €34.95 μέχρι €41.95 για τζιν. Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη στο www.gap.com και στo κατάστημα GAP, My Mall στη Λεμεσό.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ