Θέλεις να ταξιδέψεις στην Ευρώπη με όλα τα έξοδα πληρωμένα;

Το ίδρυμα Schwarzkopf σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις διεκδικώντας, ένα από τα βραβεία που προσφέρει με σκοπό να γνωρίσεις τη Γηραιά Ήπειρο.

 


Article featured image
Article featured image

Αν είσαι μεταξύ 17 και 27 ετών και θέλεις να ταξιδέψεις στην Ευρώπη, να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο και να καταλάβεις καλύτερα τις διάφορες κουλτούρες και συνήθειες τους, τότε είσαι στο σωστό μέρος για να χρηματοδοτήσεις το ταξίδι σου. Συμπλήρωσε τη σχετική αίτηση για να διεκδικήσεις ένα από τα ταξιδιωτικά βραβεία που προσφέρει το Schwarzkopf Foundation μέχρι και τις 19 Μαρτίου και πραγματοποίησε το όνειρο σου.

Με τα συγκεκριμένα βραβεία, το Schwarzkopf Foundation επιδιώκει να βοηθήσει τα νέα παιδιά να γνωρίσουν την Ευρώπη μέσα από τον κόσμο της, ως ταξιδιώτες και όχι ως απλοί τουρίστες. Το ταξίδι, πρέπει να έχει κίνητρο την εξερεύνηση της Ηπείρου που ζούμε, ενώ παράλληλα πρέπει όποιοι επιλεγούν να συλλέγουν διάφορα αναμνηστικά και στοιχεία από τις χώρες που επισκέπτονται.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι μίας εκ των 47 Ευρωπαϊκών κρατών. Όλοι οι νέοι ανεξαιρέτως, μπορούν και πρέπει να λάβουν μέρος. Το ταξίδι αναμένεται να διαρκέσει από 3 έως 6 εβδομάδες, ενώ για όσους συμμετέχουν σε κάποιο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης, υπάρχει η δυνατότητα, εάν χρειάζεται να μειωθεί η διάρκεια του ταξιδιού στις δύο εβδομάδες.

Το ίδρυμα μοιράζει τρία διαφορετικά βραβεία. Το πρώτο - The regular travel grant - είναι αξίας 550 ευρώ και αφορά χώρες της Ευρώπης που γειτνιάζουν. Το δεύτερο βραβείο αξίας και πάλι 550 ευρώ, αφορά ταξίδι μόνο στην Ελλάδα και το τρίτο βραβείο το οποίο περιλαμβάνει ταξίδι σε Ρωσία, Τουρκία και άλλες 28 χώρες, είναι διάρκειας ενός μήνα και το ποσό είναι μεγαλύτερο. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ