Οι DJs Cotsios o Pikatillis και Mr. Fox φέρνουν την disco στo προσκήνιο

Ο λόγος για τα πάρτυ του «Disco Dystopia», με το πρώτο event να γίνεται στις 24 Φεβρουαρίου στη Λεμεσό, σε συνεργασία με το μπαρ Σουσάμι. Ένα πάρτυ που θα λειτουργήσει ως ένα αστικό φεστιβάλ.


Article featured image
Article featured image


Disco Dystopia City Festival: Ένα μοναδικό ολονύκτιο φεστιβάλ disco


Το «Disco Dystopia» αποτελεί μια νέα πρόταση για μουσικά events με άκρως δημιουργική αισθητική από τους Κωνσταντίνο Κυπριανού (DJ Cotsios o Pikatillis) και Ανδρέα Στυλιανού (Mr. Fox).

Μετά από χρόνια φιλίας και επιτυχούς συνεργασίας σε διάφορα μουσικά projects, όπως είναι το Afrofox, αποφάσισαν να ξεκινήσουν την παραγωγή πρωτότυπων ατμοσφαιρικών πάρτυ με επίκεντρο ένα από τα κοινά τους μουσικά ενδιαφέροντα: τη disco. Συγκεκριμένα, το «Disco Dystopia» δημιουργήθηκε με βασικό στόχο να γιορτάσει το lifestyle και την μουσική της disco σε όλο της το ποικιλόμορφο μεγαλείο.

Το πρώτο event θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου στη Λεμεσό σε συνεργασία με το μπαρ Σουσάμι με ένα πάρτυ που θα λειτουργήσει ως ένα αστικό φεστιβάλ. Με φόντο το Καρναβάλι, το «Disco Dystopia City Festival» θα πραγματοποιηθεί σε δύο ειδικά διαμορφωμένους για το event χώρους στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού.

Tο πάρτυ θα ξεκινήσει στο Σουσάμι στις 21.00 με τον Sisamo (βλ. φώτο) στα decks και ακολούθως την Dj NiKoulla P. Katsikoronou ενώ οι πόρτες για τη δεύτερη σκηνή στο Rosy Club θα ανοίξουν τα μεσάνυκτα με τους Bombasoul, Afrofox, B-MAN and Patraulea να επιδίδονται σε μουσικούς συνειρμούς από διάφορες δεκαετίες και όλο το φάσμα της disco.

Εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του event στο Σουσάμι και στο Rosy Club

Είσοδος:10 ευρώ + ποτό

Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/567076626820985/

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ