Ένα διεθνές brand ανοίγει το πρώτο του κατάστημα στο MyMall στη Λεμεσό

Μετά την εξαιρετική πορεία του στην Αμερική και την μεγάλη επιτυχία του στην Ευρώπη, το brand NYX Professional Makeup έρχεται και στην Κύπρο, ανοίγοντας το πρώτο του κατάστημα.

 


Article featured image
Article featured image

Η NYX Professional Makeup προσφέρει προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ σε προσιτές τιμές, δίνοντας την ελευθερία προσωπικής έκφρασης μέσω του μακιγιάζ, και έχει κερδίσει εκατομμύρια «make-up junkies» ανά τον κόσμο. Το απόλυτο trend setter brand ετοιμάζει εκπλήξεις και δώρα για όσους θα γιορτάσουν μαζί του το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος και οι beauty addicts της Κύπρου δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία τους.

Οι 250 πρώτες με οποιαδήποτε αγορά τους θα κερδίσουν ένα lip pouch με δύο top, best-selling προϊόντα κραγιόν σε κανονικό μέγεθος, ενώ όσες  πραγματοποιήσουν αγορές αξίας 70 ευρώ και άνω θα πάρουν δώρο ένα επαγγελματικό βαλιτσάκι μακιγιάζ! Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ μιας και διάφορα happenings και άλλα δώρα περιμένουν όσους θα παρευρεθούν στο μεγάλο opening party που θα γίνει σίγουρα talk of the town.

Το MyMall στη Λεμεσό θα υποδεχθεί το πρώτο κατάστημα του διάσημου brand, το Σάββατο 4 Μαρτίου, στις 16:00 μ.μ και θα βρίσκεται στο ισόγειο του MyMall προσφέροντας όλες τις τελευταίες συλλογές του brand καθώς και συμβουλές και καθοδήγηση από τους επαγγελματίες, ειδικά εκπαιδευμένους make-up artists της NYX Professional Makeup.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ