Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για το Καρναβάλι της Λεμεσού την Κυριακή

Η Λεμεσός εδώ και μέρες βρίσκεται σε ρυθμούς αποκριάτικους, με όλη την πόλη να γιορτάζει και να χορεύει στους δρόμους, σχεδόν καθημερινά.

 


Article featured image
Article featured image

Η κορύφωση των εορτασμών, αναμένεται αύριο Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, με την μεγάλη παρέλαση των αρμάτων που θα διασχίσει την πόλη. Εξ αιτίας αυτούς, αρκετές κεντρικές οδικές αρτηρίες θα απενεργοποιηθούν από νωρίς, και δεν θα επιτρέπεται οι διέλευση οχημάτων.

Η Αστυνομία Κύπρου, με ανακοίνωση της ενημερώνει το κοινό από όλες τις πόλεις που θα βρεθεί αύριο στην καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού, για τους δρόμους και τις αρτηρίες που δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν, για να μην ταλαιπωρηθούν άνευ λόγου.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στη 13:00 από τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό, τα άρματα όμως θα συγκεντρωθούν απ’ εκεί από τις 8.30 το πρωί ξεκινώντας από τα φώτα τροχαίας Εναερίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου.

Η παρέλαση θα ακολουθήσει τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ μέχρι τη διασταύρωση των φώτων τροχαίας Συμιλλίδη και θα ολοκληρωθεί με μεγάλο υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού στις 9μ.μ.



Ως εκ τούτου, θα γίνουν οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις και θα κλείσουν οι ακόλουθοι δρόμοι για την τροχαία κίνηση:

Όλοι οι παρόδοι βόρεια και νότια της λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ από τη συμβολή της λεωφόρου Μακαρίου Γ’ με τη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, μέχρι τη συμβολή της λεωφόρου Μακαρίου Γ’ με την οδό Αγίας Σοφίας.

 

Ώρες αποκοπής δρόμων:

• Από τη συμβολή της λεωφόρου Μακαρίου Γ με τη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου από 08:00 – 18:00

• Λεωφόρος Μακαρίου Γ’ – Κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου  μέχρι λεωφόρου Μακαρίου Γ – Αγίας Σοφίας από 12:00 – 20:00



Οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών. Να σημειωθεί ότι για τη στάθμευση των οχημάτων θα χρησιμοποιηθούν οι χώροι στάθμευσης του Δήμου, αλλά και ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ