Το μουλάρι… απ’ την Περσία

Παλιά ξέραμε για βαπόρια, μετά πήγαμε σε πλοία, αυτοκίνητα και φορτηγά, ενώ όπως φαίνεται, σήμερα, εν έτει 2017, κάποιοι επιμένουν ακόμα στις παραδοσιακές μεθόδους εισαγωγής του χασίς...

 


Article featured image
Article featured image

Αλήθεια, τι να σκέφτηκε άραγε ο 21χρονος Αλβανός ο οποίος από κοινού με άλλα δύο άτομα φόρτωσαν τέσσερα μουλάρια, με 16 ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 137 συσκευασίες κάνναβης, βάρους 312 κιλών και 645 γραμμαρίων;

Τα μουλάρια απ’ την Αλβανία (και όχι από την Περσία) εισήλθαν σε ελληνικό έδαφος, όπου και εντοπίστηκαν από τις Αρχές ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, σε συντονισμένες ενέργειες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών συνελήφθη ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας με τέσσερα μουλάρια.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

312 κιλά και 645 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

4 ημίονοι

1 κινητό τηλέφωνο και 4 κάρτες SIM

 Οι άλλοι δύο δράστες-συναυτουργοί, εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο της περιοχής, καθώς και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν (πυκνή ομίχλη, βροχή) διέφυγαν τη σύλληψη και αναζητούνται.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ