Θερινά Σχολεία Πληροφορικής για φοιτητές στην Κύπρο

Το Κέντρο Κοινωνικής Πληροφορικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (SCRC) παρέχει σε μια επίλεκτη ομάδα φοιτητών την ευκαιρία να δικτυωθούν, να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους.

 


Article featured image
Article featured image

Υπάρχουν δύο θερινά σχολεία για να επιλέξουν κάτω από τα θέματα «Social Computing in the Big Data Era» και «Usable Security and Privacy in Online Social Networks», εντός του πεδίου των χρηματοδοτούμενων από την Ε.Ε έργων NOTRE (http://notre.socialcomputing.eu/) και ENCASE (http://encase.socialcomputing.eu/) αντίστοιχα.

Και τα δύο θερινά σχολεία διαθέτουν μια σειρά από ομιλητές από διακεκριμένα ιδρύματα, που περιλαμβάνουν το University College London (UCL), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (AUTH) και το University of Düsseldorf, καθώς και συνεργάτες από τη βιομηχανία, όπως την Telefonica Ισπανίας.

Τα θερινά σχολεία θα διδάσκονται παράλληλα με εντατικές πρωινές διαλέξεις και απογευματινές συνεδρίες μελέτης.

Ενθαρρύνονται υποβολές από φοιτητές με ενδιαφέρον στον τομέα του Social Computing.

Μελλοντικοί αιτούντες θα πρέπει να εξετάσουν την ειδική εστίαση του κάθε θερινού σχολείου και να επιλέξουν εκείνο στο οποίο επιθυμούν να συμμετέχουν.

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν μία σελίδα περιγράφοντας το λόγο που θέλουν να συμμετέχουν, καθώς και ένα βιογραφικό σημείωμα (CV), χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρουν ΕΔΩ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 24 Μαρτίου 

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: 31 Μαρτίου 

Θερινό Σχολείο: 17 - 21 Ιουλίου 

Γίνεται προσπάθεια ώστε όλοι οι συμμετέχοντες, που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το θερινό σχολείο, θα λάβουν ένα Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Θερινού Σχολείου (αξίας 6 ECTS) από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ