Ένα όμορφο CD με jazz από την Κύπρο

Περιλαμβάνει μουσική από The Zilla Project (blues), Morphitis Funktastic (funky jazz), Afro Banda-Banana, Irenaeos Koulouras Jazz Trio, Greg Makamian Quartet, Marios Georgiou Quartet, Andreas Rodosthenous Ensemble, Michael Messios Symmetry Band, TriCoolOre, The Amalgamation Project, Café Balkan και Takoushis-Karapatakis Project.

 


Article featured image
Article featured image


Το «Jazz in Cyprus 2016» είναι μια νέα κυκλοφορία του Κέντρου Μουσικής Πληροφόρησης, με έργα jazz και world music Κύπριων δημιουργών!


Η συλλογή παρουσιάζει μουσικές συνθέσεις από δώδεκα μουσικά σχήματα τα οποία συμμετείχαν στην 1η και 2η έκδοση του Cyprus Jazz & World Music Showcase, που πραγματοποιήθηκαν το 2014 και 2015 σε συνεργασία με το Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

Η έκδοση θα διατεθεί από το Κέντρο σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες, μουσικές εκθέσεις και φεστιβάλ στα οποία συμμετέχει. Το CD αυτό είναι το δεύτερο στη σειρά εκδόσεων προβολής και προώθησης του Κέντρου Μουσικής Πληροφόρησης, μετά την έκδοση της συλλογής «Κύπριοι Συνθέτες 1.0» το 2014, το οποίο παρουσιάζει έργα σύγχρονης κλασικής μουσικής Κυπρίων συνθετών.

Η έκδοση αυτή έγινε κατορθωτή μέσω της στήριξης των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Το CD έχει γίνει για σκοπούς προβολής και προώθησης και δεν διατίθεται προς πώληση. Μπορείτε να το ακούσετε ψηφιακά στην ιστοσελίδα www.soundcloud.com/cymic

Για περισσότερες πληροφορίες: info@cymic.org.cy / τηλ. 22809804

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ