Έτσι έφτασε στη νίκη ο Γιάννης Μαργάρης [καρέ-καρέ ο τελικός]

Μεγάλος νικητής του ελληνικού «The Voice», αναδείχθηκε γι’ άλλη μια φορά ένας Κύπριος παίκτης.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για τον 21χρονο Γιάννη Μαργάρη από το Αυγόρου, με το χαρακτηριστικό άφρο μαλλί.  

Οι 8 διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του παιχνιδιού, ήταν ο Γιάννης Μαργάρης, η Νικολέτα Μηλιώνη, η Κασσιανή Λειψάκη και ο Άκης Κακαγής (από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια). Ο Γιάννης Παντελαίος και ο Allan Paul (από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη). Ο Χρήστος Θεοδώρου και ο Γιώργος Καρέλης (από την ομάδα του Σάκη Ρουβά).

Ο Γιάννης Μαργάρης στο πρώτο στάδιο του τελικού, ερμήνευσε το ελληνικό τραγούδι «Τον εαυτό του παιδί» με μια τρομερή ευαισθησία.

Στο δεύτερο στάδιο του παιχνιδιού, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε την τελική τετράδα. Η πρώτη πρόκριση πήγαινε στην Κασσιανή Λειψάκη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, η δεύτερη πρόκριση στον Χρήστο Θεοδώρου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Το τρίτο εισιτήριο για την τελική τετράδα κέρδισε ο Γιάννης Μαργάρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια και το τέταρτο εισιτήριο η Νικολέτα Μηλιώνη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Το δεύτερο κομμάτι που ερμήνευσε ο Γιάννης Μαργάρης ήταν το «Crazy» των Gnarls Barkley.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε πως στο τελικό στάδιο, δηλαδή στους δύο φιναλίστ, περνούν οι Κασσιανή Λειψάκη και ο Γιάννης Μαργάρης.

Τρίτο και τελευταίο κομμάτι που ερμήνευσε ο Γιάννης Μαργάρης ήταν το «Ζητάτε να σας πω», ενώ η Κασσιανή Λειψάκη βγήκε στη σκηνή για τρίτη φορά με το «Feeling Good» της Nina Simone.

Νικητής της μεγάλης βραδιάς όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ήταν ο Κύπριος Γιάννης Μαργάρης.

Οι πανηγυρισμοί στο Αυγόρου για τη νίκη του Γιάννη: 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ