Άγγιξε το 59,1% σε τηλεθέαση ο τελικός του «The Voice»

Ύστερα από 16 εβδομάδες με συγκλονιστικές ερμηνείες και μοναδικές μουσικές στιγμές, το «THE VOICE ΟF GREECE» έφτασε χθες βράδυ 2 Μαρτίου στο τέλος του και ανέδειξε τον Κύπριο Γιάννη Μαργάρη (από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια) ως τη μεγαλύτερη φωνή της Ελλάδας και της Κύπρου.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Γιάννης συγκίνησε με τη φωνή του και το τηλεοπτικό κοινό τον ανέδειξε νικητή χαρίζοντας του το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, το οποίο είναι ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη MINOS EMI UNIVERSAL και ένα αυτοκίνητο. Ο μεγάλος τελικός, όπως ήταν αναμενόμενο, σάρωσε σε τηλεθέαση, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, μια που το ποσοστό τηλεθέασης έφτασε μέχρι και το εκπληκτικό 59,1%.

Οι νέοι της Κύπρου (18-24) επέλεξαν το VOICE για την ψυχαγωγία τους με το ποσοστό τηλεθέασης να ξεπερνά το 51% στα ανά τέταρτο στοιχεία. Ο τελικός του μεγαλύτερου show της ελληνικής τηλεόρασης τα είχε όλα: Μεγάλες ερμηνείες, εκπλήξεις, συγκίνηση και αγωνία. Ένα live show που κράτησε σχεδόν 5 ώρες με παρουσιαστή τον εξαιρετικό Γιώργο Καπουτζίδη να δίνει τον καλύτερο του εαυτό με αστεία, ατάκες αλλά και την ετοιμότητα που είναι τόσο αναγκαία σε ένα τόσο απαιτητικό show!

Στα highlights της βραδιάς ήταν η έκπληξη που επιφύλαξε ο παρουσιαστής στους 4 coaches (Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά) αφού μέσα από στίχους και τραγούδι «τρόλαρε» κανονικά την παρουσία τους στο talent show! Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς ανέλαβε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες της και ξεσηκώνοντας το κοινό με το κέφι και την αμεσότητα της.

Η σκηνή του «The Voice of Greece» υποδέχτηκε και τον κορυφαίο Έλληνα star Σάκη Ρουβά ο οποίος ερμήνευσε τη νέα του επιτυχία «Ζήτημα ζωής» αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΙ. Συνολικά 8 διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν χθες στη σκηνή του VOICE ερμηνεύοντας κομμάτια της επιλογής τους. Οι Γιάννης Μαργάρης, Νικολέτα Μηλιώνη, Κασσιανή Λειψάκη, Άκης Κακαγής (από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια), Γιάννης Παντελαίος, Allan Paul (από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη) και Χρήστος Θεοδώρου, Γιώργος Καρέλης (από την ομάδα του Σάκη Ρουβά) έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή, σε ένα φαντασμαγορικό show γεμάτο μουσική και έντονα συναισθήματα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ