Μια πρωτοποριακή εφαρμογή για ποδοσφαιρόφιλους στην Κύπρο

Το thefutbolapp  είναι μία εφαρμογή τρία σε ένα, η οποία προσφέρει το φόρουμ επικοινωνίας, την άμεση ενημέρωση για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και όλα τα νέα της ομάδας και ανταποκρίνεται  στις ανάγκες και στο προφίλ των φίλων του ποδοσφαίρου.

 


Article featured image
Article featured image

Επιπλέον, η εφαρμογή αυτή δίνει στους φιλάθλους των ομάδων της ευκαιρία μέσα από τη δική τους ενημέρωση και επαφή με το άθλημα να την στηρίζουν και οικονομικά, καθώς μέρος από τα έσοδα της εφαρμογής θα τα επωφελούνται οι ομάδες που συμμετέχουν.

Η πρώτη παρουσίαση της νέας πρωτοποριακής διαδικτυακής εφαρμογής thefutbolapp, η οποία ανοίγει νέους ορίζοντες στην άμεση επικοινωνία των φιλάθλων με τις αγαπημένες τους ποδοσφαιρικές ομάδες και τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, αθλητικογράφων και εκπροσώπων τύπου της Ανόρθωση και της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Ο Υπεύθυνος Τύπου της Ανόρθωσης, κύριος Σάββας Πηλακούτας ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος με την ιδέα και ότι η Ανόρθωση προσυπογράφει και στηρίζει αυτή την εφαρμογή η οποία θα είναι πολλαπλά επωφελής για την ομάδα και τους οπαδούς και τους φίλους της Ανόρθωσης.

Επίσης, ενθαρρύνει όλους τους φιλάθλους να γνωρίσουν και να απολαύσουν αυτή την μοναδική εμπειρία διαδραστικής επικοινωνίας. Επίσης, ο κύριος Κωνσταντίνος Φάνου, εκπρόσωπος τύπου της δήλωσε ότι είναι περήφανος για την συμμετοχή της ομάδας του στους υποστηριχτές της εφαρμογής και πρόσθεσε ότι εκτός από τα οφέλη που προκύπτουν για την ομάδα και τους φίλους της η εφαρμογή προσφέρεται για αξιοποίηση από τους χορηγούς και διαφημιζόμενες επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Σε ότι αφορά την διαφήμιση οι χορηγοί και ο επιχειρηματικός κόσμος έχουν ένα  μοναδικό εργαλείο για να επικοινωνούν τα πλεονεκτήματα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους στο τεράστιο και σημαντικό κοινό στόχο που συναποτελούν οι φίλαθλοι των ποδοσφαιρικών μας ομάδων.

Τη δημιουργία της εφαρμογής thefutbolapp, υπογράφουν ο κύριος Γιώργος Καυκαρκού, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής και ο κύριος Steve Van Zutphen Inventor.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ