Έρχεται το φεστιβάλ Mind, Body & Spirit 2017

«Όλους εσάς που έχετε ξαναεπισκεφτεί το ΜΒS, σας ευχαριστούμε για τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον σας για το επόμενο MBS που θα γίνει στις 25 & 26 Μαρτίου 2017 στο ξενοδοχείο St Raphael στη Λεμεσό! Εσείς που έρχεστε για πρώτη φορά, καλωσορίσατε».

 


Article featured image
Article featured image

Με αυτό τον τρόπο καλωσορίζουν και αυτό το χρόνο οι διοργανωτές του πολύ πετυχημένου φεστιβάλ Mind, Body & Spirit όσους θα βρεθούν και φέτος μαζί τους. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό, όπου θα υπάρχουν 3 κύριοι εκθεσιακοί χώροι (Επίπεδα 5, 3,2) με πάνω από 100 εκθέτες!

Εκεί μπορείτε να βρείτε προϊόντα όπως: υγιεινά τρόφιμα και συμπληρώματα, τσάγια, βιολογικά προϊόντα και καλλυντικά, αιθέρια έλαια, πολύτιμους λίθους, χειροποίητα κοσμήματα, βιβλία και άλλα. Υπηρεσίες όπως: δάσκαλοι και σχολές γιόγκα, θεραπευτές μασάζ, μέντιουμ, ενεργειακούς θεραπευτές και άλλα.

Μπορείτε να λάβετε μέρος σε όλα τα δωρεάν μαθήματα και διαλέξεις που θα πραγματοποιηθούν εκεί. Διαλέξετε τι σας ενδιαφέρει από το πλούσιο ολοήμερο πρόγραμμα που γίνεται σε 5 εσωτερικές αίθουσες αλλά και στον εξωτερικό χώρο. Αυτά περιλαμβάνουν διάφορα ήδη yoga: Mythic Yoga, Hot Yoga, Dharma Yoga, Ashtanga, Kundalini, Jivamukti, Yoga Dance, AcroYoga, Hatha, Fusion yoga , Female Yoga, Yin Yoga with Drumming, Vinyasa flow.

Διαλέξεις που αφορούν: ομοιοπαθητική, εμβόλια, διαλέξεις από γιατρούς, διαβήτη, αποτοξίνωση, δίαιτες, υπνοθεραπεία, δύναμη της σκέψης, νόμος της έλξης, σχέσεις, ευτυχία, νουμερολογία, ενεργειακές θεραπείες, αύρα, ολιστικές επιλογές για τα κατοικίδια σας, περμακουλτούρα, χρήση αιθέριων ελαίων και πολλά άλλα.

Λάβετε μέρος σε συγκεντρώσεις: shamanic, tantric, drum shaman, didgeridoo vibration etc. Μη χάσετε τη ζωντανή επίδειξη με φωτιά και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες και ζωντανή μουσική με τραγούδι και drumming. Δοκιμάστε επίσης τις νόστιμες νηστίσιμες χορτοφαγικές επιλογές μας!

Πάρτε το χρόνο σας πριν επισκεφθείτε το φεστιβάλ ! Μετροφυλλίστε  το περιοδικό MBS* και ανακαλύψετε ποιοι εκθέτες, εργαστήρια ή διαλέξεις θα σας ελκύσουν.

«Σας βεβαιώνουμε ότι αν περάσετε έστω μια μέρα μαζί μας, ο τρόπος σκέψης σας δε θα είναι πια ο ίδιος. Εξερευνήστε και αναπτυχθείτε μαζί μας! Σας περιμένουμε».

 

Η ομάδα του MBS

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα στο Facebook: Mind, Body & Spirit Cyprus, την ιστοσελίδα: www.mbscyprus.com, την εκδήλωση στο Facebook ή καλέστε στο 96382333.

****Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα στη διαδικτυακή μορφή του περιοδικού MBS: https://issuu.com/mindbodyspiritcyprus/docs/mbs-magazine-issue-23 αλλά και στην ιστοσελίδα



Ξενοδοχείο St Raphael, Λεμεσός

Σάββατο 25 Μαρτίου / 11:00 – 20:00

Κυριακή 26 Μαρτίου / 11:00 – 20:00

Είσοδος €8 την μέρα – Περιλαμβάνει όλες τις διαλέξεις, μαθήματα και εργαστήρια


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ