Αυτός ο μήνας στα Public τα έχει όλα

Από το νέο Nintento Switch, στο PlayStation VR και την Barbie, αυτός ο μήνας είναι γεμάτος Public.

 


Article featured image
Article featured image

Δες πρώτος το Nintendo Switch στα PUBLIC! 

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργίου (Antenna FM) παρουσιάζει τα βασικά features της επαναστατικής και πολυαναμενόμενης κονσόλας Switch της Nintendo την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας της! Την Παρασκευή 3 Μαρτίου στο χώρο του Gaming στο Κατάστημα Public Λευκωσίας από τις 18:00 μέχρι τις 20:00, το Nintendo Switch προσγειώνεται στα καταστήματα PUBLIC! Επισκέψου τα PUBLIC, ανακάλυψε τη νέα επαναστατική κονσόλα της Nintendo και δοκίμασέ τη από κοντά!

Περιγραφή του Nintendo Switch: Γνώρισε το Nintendo Switch, την νέα κονσόλα της Nintendo που συνδυάζει την άνεση του gaming στον καναπέ σου με την ευκολία του φορητού gaming, δίχως να θυσιάζει την εργονομία, την ευκολία χειρισμού ή την ποιότητα των παιχνιδιών. Με το Nintendo Switch, μπορείς να απολαύσεις τίτλους κάθε είδους που σημάδεψαν το gaming και την Nintendo ανά τα χρόνια, σε όλη την «τηλεοπτική» τους δόξα από τον καναπέ σου, με το χειριστήριό σου. Όταν χρειαστεί να απομακρυνθείς από τον χώρο, το χειριστήριο διασπάται και ενώνεται με την κονσόλα, η οποία διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη υψηλής ανάλυσης, για να συνεχίσεις το ίδιο ακριβώς παιχνίδι που μόλις άφησες! Το επόμενο βήμα για το gaming, ονομάζεται Nintendo Switch, και σε περιμένει να το ανακαλύψεις! Βρες το Nintendo Switch στα PUBLIC, εδώ.

 

Η Barbie στα καταστήματα Public!

Τα Public, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της αγαπημένης κούκλας των κοριτσιών στις 9 Μαρτίου, δίνει την ευκαιρία στις μικρές μας φίλες να τη δουν από κοντά! Στις 11 Μαρτίου, από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, η Barbie θα βρίσκεται στο κατάστημα της Λάρνακας, της Λεμεσού και της Πάφου, για να την δεις από κοντά! Θα είναι όπως την φαντάζεσαι; 

Στις 12 Μαρτίου, από τις 15:00 μέχρι τις 18:00, στο κατάστημα της Λευκωσίας, στήνουμε το δικό μας Barbie Salon και μεταμορφωνόμαστε σε πραγματικές πριγκίπισσες! Κάνουμε nail art, tattoos και δημιουργίες στα μαλλιά μας, εμπνευσμένες από τον ροζ μαγικό κόσμο της Barbie!

 

PlayStation VR Event – Δοκίμασέ το!

Τo Σάββατο 11 Μαρτίου, στο κατάστημα PUBLIC της Λευκωσίας, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 και με την καθοδήγηση των ειδικών, θα μπορείς να ταξιδέψεις στον μαγικό κόσμο της virtual reality αλλά και να ‘μπεις’ κυριολεκτικά στο παιχνίδι! Εκπρόσωποι της PlayStation θα είναι εκεί να λύσουν κάθε απορία σου, ώστε να είσαι έτοιμος να την απολαύσεις ακόμα περισσότερο! Βρες το PlayStation VR στα PUBLIC, εδώ 

 

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου «Ταξίδι στ’αστέρια»!

Έχοντας βρεθεί σε κάθε γωνία της Ευρώπης ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, με οδηγό την εμπειρία των 500 και πλέον ματς που έχει καλύψει στη σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση, διηγείται πώς ξεκίνησε ως Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης το 1955-96, πώς μετατράπηκε σε Champions League και γιγαντώθηκε μέχρι τις μέρες μας!

Ομάδες θρύλοι, παίκτες που ξεχώρισαν, μεγάλες αλλά και άγνωστες στιγμές από όλες τις σεζόν, λεπτομερής παρουσία των ελληνικών και των κυπριακών ομάδων, περνούν σαν φιλμ μπροστά από τα μάτια μας και διανθίζονται από πολλές προσωπικές μαρτυρίες σε ένα μοναδικό Ταξίδι στ’ αστέρια!

Οι εκδόσεις Τόπος και τα PUBLIC σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα συζητήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του, την Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο PUBLIC Λεμεσού και την Τετάρτη 22 Μαρτίου, ώρα 12:00  στο PUBLIC Λευκωσίας. Βρες το «Ταξίδι στ’αστέρια»  στα PUBLIC, εδώ

 

«Η Αισέ πάει Διακοπές» - Κωνσταντία Σωτηρίου

Τα καταστήματα PUBLIC και το NICOSIA BOOK FESTIVAL, παρουσιάζουν την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 18:00, την Κωνσταντία Σωτηρίου και το βιβλίο της «Η Αϊσέ πάει Διακοπές» (Βραβείο Ελληνικού Μυθιστορήματος στα λογοτεχνικά βραβεία The Athens Prize for Literature 2016). Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί απόσπασμα από τη θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος, που ανεβαίνει αυτή την περίοδο από τη θεατρική ομάδα Σόλο για Τρεις. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα PUBLIC Λευκωσίας.

Βρες το «Η Αϊσέ πάει Διακοπές» στα PUBLIC, εδώ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ