Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον αυριανό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ANDERLECHT

Στο ΓΣΠ θα υποδεχθεί αύριο Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 20:00, ο ΑΠΟΕΛ την βελγική ποδοσφαιρική ομάδα ANDERLECH, στο πλαίσιο του Europa League και η Αστυνομία Κύπρου με δελτίο τύπου καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί στο στάδιο Γ.Σ.Π. να εκδηλωθεί με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα. 

 


Article featured image
Article featured image

Παράλληλα προέτρεψε όλους τους οπαδούς που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προσέλθουν στο στάδιο το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα,  για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 18:00. 

 

Σχετικά με τους χώρους στάθμευσης και τις εισόδους προσέλευσης των οπαδών των δύο ομάδων:

ΑΠΟΕΛ

Οι οπαδοί  του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές, Βόρειες και Νότιες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ να σταθμεύσουν τα οχήματα τους σε όλους τους χώρους στάθμευσης, εκτός από κομμάτι του Βόρειου χώρου στάθμευσης που θα παραχωρηθεί για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

 

ANDERLECHT

Οι οπαδοί της ANDERLECHT θα καταλάβουν μέρος στις Βόρειες κερκίδες. Για τους οπαδούς της ANDERLECHT θα λειτουργήσει το Βόρειο ταμείο για παράδοση εισιτηρίων. 

 

Προσοχή:

Έχει αποφασιστεί ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος οπαδός μεταφέρει σακίδιο στο στάδιο, αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων, οι οποίοι είναι για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στα δυτικά ταμεία και για τους οπαδούς της ANDERLECHT στα βόρεια ταμεία. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι, απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.  Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στο νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, καθώς και η στάθμευση οχημάτων επί των δρόμων γύρω από το στάδιο κατά τρόπο που να εμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση οχημάτων, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι, θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε. 



Σημ.: Σχετικό σχεδιάγραμμα των αποκοπών, τον διαχωρισμό των κερκίδων των δύο ομάδων επισυνάπτεται: 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ