Ένα αμερικάνικο brand για beauty junkies ανοίγει κατάστημα στη Λευκωσία

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το opening του πρώτου καταστήματος στην Κύπρο στο My Mall της Λεμεσού, η αμερικάνικη εταιρεία NYX Professional Makeup έρχεται και στη Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Το διάσημο brand θα συναντήσει τα beauty junkies της πρωτεύουσας την Παρασκευή 17 Μαρτίου στα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματος NYX Professional Makeup στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην οδό Λήδρας στη Λευκωσία. Το opening party θα ξεκινήσει στις 15:00 με ατέλειωτα happenings, δώρα και εκπλήξεις για τις fans του brand. Οι πρώτες 250 κερδίζουν με οποιαδήποτε αγορά ένα lip pouch με δύο, best-selling προϊόντα κραγιόν σε κανονικό μέγεθος.

Επίσης όσες  πραγματοποιήσουν αγορές αξίας 70 ευρώ και άνω θα πάρουν δώρο ένα επαγγελματικό βαλιτσάκι μακιγιάζ (η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων). Η NYX Professional Makeup προσφέρει προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ σε προσιτές τιμές, δίνοντας την ελευθερία προσωπικής έκφρασης μέσω του μακιγιάζ.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Λήδρας 208-210 και αποτελεί το δεύτερο κατάστημα του γνωστού brand στην Κύπρο. Τα καταστήματα προσφέρουν τις τελευταίες συλλογές του brand καθώς και συμβουλές και καθοδήγηση από τους επαγγελματίες, ειδικά εκπαιδευμένους make-up artists της NYX Professional Makeup.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ