Μιλήσαμε με τον μοναδικό (ίσως) επαγγελματία Κύπριο stripper

Πόσο ταμπού είναι για έναν άντρα να χορεύει αισθησιακά και να βγάζει τα ρούχα του -μένοντας μόνο με το string-, μπροστά από δεκάδες γυναικεία μάτια; Για εσένα και εμένα, αρκετά. Για τον Πραξή, καθόλου.

 


Article featured image
Article featured image


Ο χορός που κάνω είναι καθαρός. Αισθησιακός μεν, αλλά όχι πρόστυχος.


Μπήκε στο χώρο από τα 24 του χρόνια και από τότε το εξασκεί – χωρίς διακοπή –εδώ και 11 χρόνια, για να συμπληρώνει όπως λέει το μηνιαίο του εισόδημα. Στην αρχή τον προσέγγισα μέσω Facebook, με την πρώτη επαφή να μην πηγαίνει πολύ καλά, αφού λόγω διστακτικότητας ήταν αρκετά απότομος και απόμακρος. Αυτό μόνο για τα πρώτα 10 λεπτά, αφού όταν του εξήγησα τι θέλω, ήταν περισσότερο από πρόθυμος να μας μιλήσει και να μας μπάσει στον κόσμο του αντρικού striptease.

Ακομπλεξάριστος και πλήρως συνειδητοποιημένος, ο Πραξής δεν είχε κανένα πρόβλημα να απαντήσει σε όλες μας τις ερωτήσεις, όσο kinky ή αδιάκριτες και αν ήταν κάποιες απ’ αυτές, αφού όπως μου εξήγησε στο τέλος της κουβέντας μας, όταν κάνεις κάτι με απόλυτο σεβασμό και σοβαρότητα, τότε δεν έχεις για τίποτα να ντραπείς, ούτε και να νιώσεις άσχημα.

 



«Στα 11 χρόνια που κάνω αυτό το επάγγελμα, έχουν πει για μένα ότι μπορείς να φανταστείς. Από το ότι είμαι gay, μέχρι το ότι πάω με όλες τις πελάτισσες του μαγαζιού. Κυρίως το έλεγαν όσοι ζήλευαν την επιτυχία μου και μπορεί τη δουλειά μου. Δεν άκουσα ποτέ κανέναν. Έμενα συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και κοίταζα να κάνω αυτό με τον καλύτερο τρόπο, αυτό που με πλήρωναν να κάνω».

 

Τι ακριβώς είναι αυτό που κάνεις; 

Στην ουσία είμαι επαγγελματίας stripper και χορεύω σε club, shows, private και hens πάρτι, παρόλο που δεν βγάζω παντού τα ρούχα μου. Μόνο όταν μου ζητηθεί από τον εκάστοτε πελάτη.

 

Υπάρχουν περιπτώσεις δηλαδή που θέλουν μόνο χορό, χωρίς να βγάλεις τα ρούχα σου;

Υπάρχουν, αλλά εκεί τα χρήματα είναι πολύ λίγα και συνήθως απορρίπτω τέτοιες προτάσεις. Δεν το κάνω για πλάκα, είναι μέρος του εισοδήματος μου, άρα κοιτάζω και το πόσα θα πληρωθώ από κάθε δουλειά.

 

Σε τι ποσά αναφερόμαστε;

Όταν ξεκινούσα πριν 11 χρόνια που τα πράγματα οικονομικά ήταν πολύ διαφορετικά, υπήρχαν φορές που κερδίζαμε γύρω στις 200 λίρες για κάθε show. Πλέον οι τιμές κυμαίνονται στα 150 με 170 ευρώ το show.

 



 

Και πόση διάρκεια έχει κάθε show;

Συνήθως τα show σε private parties διαρκούν περίπου 15 λεπτά. Βέβαια μετά μπορεί να καθίσω για ένα ποτό και να μιλήσω λίγο με τις κοπέλες της παρέας. Αλλά πληρώνομαι μόνο για το strip show. Το άλλο είναι δώρο!


Το πιο kinky είναι μερικά ελαφριά χαστούκια σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.


Πώς γίνεται κάποιος επαγγελματίας stripper;

Αν εννοείς αν υπάρχει κάποια σχετική σχολή ή κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει. Εγώ για παράδειγμα ξεκίνησα τυχαία, όταν ένας φίλος μου που είχε ένα club τότε, μου πρότεινε να πάω να χορέψω εκεί για την Ημέρα της Γυναίκας. Μου άρεσε ο χορός από πριν, έτσι δεν το πολυσκέφτηκα. Πήγα το έκανα και από τότε το κάνω επαγγελματικά. Αυτό που χρειάζεται είναι να είσαι άνετος, και να μην ακούς τα διάφορα δεξιά και αριστερά και φυσικά να γουστάρεις αυτού του είδους την έκθεση.

 



 

Δεν ήταν όμως περίεργο την πρώτη φορά που έμεινες σχεδόν γυμνός μπροστά από τόσα μάτια;

Καθόλου. Όπως σου είπα και πριν για να κάνεις αυτό το επάγγελμα πρέπει να έχεις αποβάλει από πάνω σου κάθε είδους κόμπλεξ και να είσαι εντάξει μέσα σου. Εγώ ήμουν και μέσα μου και έξω μου, άρα δεν είχα κανένα θέμα. Αντίθετα το διασκέδασα πολύ και ακόμη το διασκεδάζω.

 



 

Τι προσόντα χρειάζονται εκτός από ένα πολύ γυμνασμένο σώμα;

Και το πολύ γυμνασμένο σώμα είναι σχετικό. Για παράδειγμα εγώ δεν έχω μπει ποτέ σε γυμναστήριο. Έχω ένα πολύ καλό σώμα επειδή έπαιζα ποδόσφαιρο από μικρός και συνεχίζω μέχρι και σήμερα, αλλά ποτέ δεν έκανα κάτι άλλο. Βοηθούν βέβαια και οι άλλες εργασίες που καταπιάνομαι οι οποίες είναι κυρίως χειρωνακτικές, αλλά όπως είπα ούτε ώρες στα γυμναστήρια ξοδεύω, ούτε αυστηρές διατροφές. Σίγουρα πρέπει όμως να είσαι εμφανίσιμος.

Τώρα εκτός από την εμφάνιση, πρέπει να ξέρεις φυσικά να χορεύεις όμορφα και αισθησιακά και βασικό προσόν είναι να σέβεσαι τον πελάτη και όσους σε παρακολουθούν. Να μην είσαι ούτε πρόστυχος, ούτε χυδαίος. Απλά σέξι!

 



Υπάρχουν club μόνο για γυναίκες στην Κύπρο;

Όχι, παλαιότερα υπήρχαν μια δυο περιπτώσεις, αλλά πλέον όχι. Μόνο στη Λάρνακα υπάρχει ένα gay club στο οποίο γίνεται αντρικό striptease, αλλά είναι άλλο concept αυτό.

 

Εσύ κάνεις striptease μόνο για γυναίκες;

Στα ανοιχτά show στα club όχι, υπάρχουν και γυναίκες και άντρες. Σε private parties όμως, κάνω μόνο για γυναίκες.


Πάντα χορεύω φορώντας σκούρα γυαλιά ηλίου, ούτως ώστε να μην έχω οπτική επαφή με κάποιον και παρεξηγηθώ.


Μέχρι ποιο σημείο σταματά το striptease που κάνεις;

Μέχρι το string! Δεν βγάζω πιο πολλά, μένω με το εσώρουχο, για να αφήνω και κάτι στη φαντασία των γυναικών…

 



 

Ποια ήταν η πιο άβολη στιγμή που σου έτυχε όσο χόρευες;

Ένα περιστατικό που θυμάμαι έντονα ήταν σε ένα hens party που όλες οι κοπέλες καθόντουσαν και καμία δεν χόρευε, απλά κοιτούσαν αμήχανα. Ήταν ότι πιο ξενέρωτο και βαρετό μου έχει συμβεί.

 



 

Δεν σου έτυχε ποτέ κάποια κοπέλα να ξεφύγει και να γίνει πιο διαχυτική;

Ειλικρινά σου μιλάω όχι δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί βάζω όρια. Αγγίζουν μεν, αλλά μέχρι ενός σημείου και όχι υπερβολές. Το πιο kinky είναι μερικά ελαφριά χαστούκια σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Μέχρι εκεί όμως.

 

Οι Κύπριες είναι εκδηλωτικές μαζί σου ή ντρέπονται; 

Κοίτα είναι μεγάλο κεφάλαιο αυτό. Αυτό που συμβαίνει κυρίως στα hens στην Κύπρο είναι ότι μαζεύονται 15 – 20 κοπέλες φίλες και γνωστές της νύφης, οι οποίες όμως μεταξύ τους μπορεί να είναι άγνωστες, άρα νιώθουν άβολα να εκφραστούν όπως θέλουν ή να αφεθούν για να μην τις κακολογήσουν οι υπόλοιπες.  Από την άλλη οι ξένες, είναι πιο αυθόρμητες και φυσικά περνάς πιο ωραία.





Ανήθικες προτάσεις δέχτηκες ποτέ;

Δεν δέχτηκα γιατί δεν δίνω το δικαίωμα. Για να καταλάβεις, πάντα χορεύω φορώντας σκούρα γυαλιά ηλίου, ούτως ώστε να μην έχω οπτική επαφή με κάποιον και παρεξηγηθώ.

 

Υπάρχει κάποια κίνηση, μια φιγούρα που είναι σίγουρο ότι θα ανάψει τα αίματα;

Συνήθως αυτό που κάνει όλες τις κοπέλες να φωνάζουν και να εκδηλώνονται, είναι όταν βάζω σε μια καρέκλα τη νύφη και την «κλειδώνω» ανάμεσα στα πόδια μου. Χωρίς βέβαια να αγγίζω ποτέ, αλλά είναι τόσο σέξι η κίνηση, που κάνει την φαντασία να οργιάζει και αυτό είναι αρκετό. Ο χορός που κάνω είναι καθαρός, αισθησιακός μεν, αλλά όχι πρόστυχος.







Λεφτά μέσα στο string σου βάζουν;

Ναι γίνεται κι αυτό. Περισσότερο ομολογώ πώς το συνάντησα σε πάρτι στη Λεμεσό. Μάλιστα υπήρχε μια αστεία περίπτωση που οι κοπέλες έβαλαν αρκετά χρήματα μέσα στο εσώρουχο μου και όταν επέστρεψα στο σπίτι, έβγαλα το string και ανακάλυψα ότι κάποια είχε βάλει χρήματα και σε ακατάλληλο σημείο του σώματος μου, χωρίς να το καταλάβω εκείνη τη στιγμή.

 

Μπορείς κάποιος να ζήσει κάνοντας αυτή τη δουλειά επαγγελματικά;

Πλέον δύσκολα. Εγώ το κάνω ως part time εργασία, αλλά για κυρίως δουλειά δεν θα το πρότεινα γιατί είναι αέρας. Φέτος για παράδειγμα την ημέρα της γυναίκας δεν είχα κάτι. Πλέον μόνο το καλοκαίρι που είναι οι γάμοι έχουμε αρκετή δουλειά.

 

Ποιο θεωρείς το πιο ελκυστικό σημείο πάνω σου που τραβάει τα βλέμματα;

Τα οπίσθια μου.

 

Φοράς στολές ή πας ντυμένος κανονικά;

Σχεδόν πάντα έχω ένα concept, το οποίο ζητάει ο πελάτης. Συνήθως ζητάνε στολή αστυνομικού ή receptionist. Γενικά όμως έχω ντυθεί από λερωμένο ηλεκτρολόγο, μέχρι delivery boy, πυροσβέστη και σερβιτόρο, μια φορά ντύθηκα και πειρατής, αλλά ήταν καρναβάλια, άρα πήγαινε με το κλίμα των ημερών.

 

Και να υποθέσω υπάρχει και σενάριο πριν τον χορό;

Πάντα υπάρχει σενάριο, ανάλογα με το ρόλο κι εκεί συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα και παρεξηγήσεις με τη νύφη που δεν ξέρει και μέχρι να γίνει η αποκάλυψη. Μέχρι και χαστούκι θα έτρωγα από νύφη που νόμιζε πώς ήμουν αστυνομικός και της έκανα παρατήρηση.

 



 

Οι δικοί σου όταν το έμαθαν πώς το χειρίστηκαν;

Στους γονείς μου το είπα λίγα χρόνια μετά, αφότου πλέον είχα μπει στο χώρο επαγγελματικά. Η πρώτη αντίδραση ήταν περίεργη, κυρίως από τη μητέρα μου. Όταν όμως τους εξήγησα, το δέχτηκαν χωρίς κανένα θέμα. Η γυναίκα μου το γνώριζε από την αρχή και μπορώ να πω πως για αρκετό καιρό καταλάβαινα πώς την ενοχλούσε, παρόλα αυτά είναι ένα πολύ καλό επιπλέον εισόδημα που όλοι έχουμε ανάγκη και φυσικά όσο με γνώριζε, μπορούσε να αντιληφθεί πώς είμαι επαγγελματίας και δεν διακινδυνεύω τη φήμη μου ή αυτή του πρακτορείου μου, για ένα πρόσκαιρο λάθος.

 

Έχει όριο ηλικίας;

Θεωρώ πώς όσο αρέσεις και σε ζητάνε μπορείς να το κάνεις.

 

Σου αρέσει η δουλειά σου;

Για να το κάνω τόσα χρόνια, εννοείται πώς μου αρέσει. Όταν χορεύω εκεί πάνω νιώθω ελεύθερος, μου δίνει χαρά.

 

*Αν επιθυμείς να έχεις τον Πραξή και στο δικό σου party μπορείς να επικοινωνήσεις στο 96491739


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ