Δες από πού να αγοράσεις τα μπλουζάκια του ΟΠΑΠ για τον Μαραθώνιο Λεμεσού

Στα τέσσερα καταστήματα INTERSPORT σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο είναι διαθέσιμα τις τελευταίες ημέρες τα αγωνιστικά μπλουζάκια του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

 


Article featured image
Article featured image

Τα T-shirts φέρουν την υπογραφή της Pro Touch, του αποκλειστικού, εξειδικευμένου running brand της INTERSPORT.

Είναι φτιαγμένα από 100% polyester και χάρη στην τεχνολογία Dry Plus αποβάλλουν τον ιδρώτα επιτρέποντας στο σώμα του δρομέα να αναπνέει καλύτερα και να πετυχαίνει καλύτερες επιδόσεις.

Τα T-shirts Pro Touch, εκτός από σημαντικό μέρος του εξοπλισμού ενός δρομέα, αποτελούν ένα εξαιρετικό δώρο κι ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό της διοργάνωσης.

Τα αγωνιστικά μπλουζάκια του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ κατασκευάστηκαν με τη φροντίδα της INTERSPORT, η οποία είναι Χρυσός Χορηγός της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της Κύπρου.

Πέρα από τα καταστήματα INTERSPORT, πωλούνται επίσης διαδικτυακά από το www.limassolmarathon.com ενώ θα είναι διαθέσιμα και στο Γραφείο Εγγραφών από την προσεχή Πέμπτη, 16 Μαρτίου.

Το Γραφείο Εγγραφών θα βρίσκεται στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού της Λεμεσού.

Η INTERSPORT, στο πλαίσιο της Χρυσής Χορηγίας της στον ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, θα βρίσκεται στο Sponsor’s Village στο Παλιό Λιμάνι και θα παρέχει δωρεάν πελματογράφηση  σε όλους τους δρομείς.

Μέσω του INTERSPORT Footscan, που υπάρχει σε όλα τα καταστήματα, οι δρομείς μπορούν να μάθουν δωρεάν τη μορφολογία του πέλματός τους και να επιλέξουν τα παπούτσια με τις τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες.

«Καλωσορίζουμε την INTERSPORT στην ομάδα των Χρυσών Χορηγών μας και εκφράζουμε την πίστη μας πως αυτή η συνεργασία θα κρατήσει αρκετά χρόνια. Δουλεύοντας από κοινού ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ και η INTERSPORT στόχο έχουν την παροχή υψηλότερου επιπέδου υποστήριξης στους δρομείς και με απώτερο σκοπό την ενίσχυση και εδραίωση του δρομικού κινήματος στην Κύπρο» λέει ο Αντρέας Σπύρου, Race Director του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ