Ανατροπή (για τους Διάσημους) στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor»

Ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο με αγωνία και ένταση στο παιχνίδι επιβίωσης «Survivor», απόψε Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.

 


Article featured image
Article featured image

Οι δύο ομάδες απόψε παλεύουν για την ασυλία, μέχρι τελικής πτώσεως. Οι «Μαχητές» πιο αποφασισμένοι από ποτέ έχουν βάλει στόχο να μην χάσουν άλλο παίκτη από την ομάδα τους, ενώ οι «Διάσημοι» έχουν πεισμώσει μετά τις δύο προηγούμενες ήττες τους και θέλουν τη νίκη πάση θυσία.

Η έλλειψη φαγητού, η κούραση από τα αγωνίσματα, η πίεση, οι εντάσεις και οι συγκρούσεις έχουν φτάσει τους παίκτες στα όριά τους. Όλοι θέλουν τη νίκη.

Ποιοι θα κερδίσουν απόψε το βράδυ τον αγώνα ασυλίας και ποιοι την ατομική ασυλία; Ποιος παίκτης θα πάρει τις περισσότερες ψήφους προς αποχώρηση στο «Συμβούλιο του Νησιού» και τι λόγια θ’ ανταλλάξουν οι παίκτες; Ποιοι θα είναι αυτοί που θα αιφνιδιαστούν όταν θα επιλεγούν προς αποχώρηση από εκείνους που κέρδισαν την ατομική ασυλία;

Όλες οι απαντήσεις απόψε στις 21:15 σ’ ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του «Survivor» στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ με τις ομάδες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» να διαγωνίζονται για τον αγώνα ασυλίας.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ