Η Βαλάντω Τρύφωνος κάνει «Αρχή Ξανά» στη Μουσική Σκηνή Red

Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια Βαλάντω Τρύφωνος εγκαινιάζει τη νέα σειρά εμφανίσεων της, με τίτλο «Αρχή, Ξανά» στη Μουσική Σκηνή RED. 

 


Article featured image
Article featured image

Μετά από πρόβες αρκετών μηνών, η νεαρή ερμηνεύτρια ανεβαίνει στη σκηνή του Red για να μας παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, παρέα με μία ομάδα καταξιωμένων μουσικών, από τη Δήμητρα Γαλάνη στον Φοίβο Δεληβοριά και από τη Χαρούλα Αλεξίου στον Κωστή Μαραβέγια.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού άλμπουμ, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό της Κύπρου κάποια από τα νέα της τραγούδια, που έχουν υπογράψει οι Στάθης Δρογώσης, Θάνος Παπανικολάου, Γιώργος Καραδήμος, Σταύρος Σταύρου, Κώστας Τσίρκας και Άλκης Ιωάννου μεταξύ άλλων.

Ο νέος ήχος της Βαλάντως χαρακτηρίζεται από αυθεντικότητα, πειραματισμό αλλά προπάντων ειλικρίνεια. Άλλες φορές εσωστρεφής και άλλες δυναμικός, φλερτάροντας με γνωστά αλλά και με λιγότερο γνωστά ακούσματα που όλοι αγαπήσαμε, έχει στόχο να μας καθηλώσει. «Αρχή, Ξανά» λοιπόν για τη Βαλάντω Τρύφωνος, μέσα από ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι. Συμμετέχει ο G. Sidiropoulos.

 

Συντελεστές:

Πιάνο / Ενορχηστρωσεις: Αλέξανδρος Δημόπουλος

Κιθάρα: Κώστας Φύτος

Μπάσο: Teddy Σεκεριάδης

Σαξόφωνο / Φυσαρμόνικα: Χρήστος Πολύδωρος

Τύμπανα: Γιώργος Σαρρίκος

Οργάνωση Παραγωγής: One Nation

 



Ώρα έναρξης: 21:30

Τηλ. κρατήσεων: 22767711

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ