Το ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο ψάχνει για προσωπικό

Πώς θα σου φαινόταν να εργαστείς σε ένα ξενοδοχείο (πολυτελείας) που όλοι οι ένοικοι κυκλοφορούν γυμνοί; Αν δεν σε τρομάζει η ιδέα και έχεις ανάγκη από δουλειά και καλά λεφτά, για την καλοκαιρινή σεζόν που έρχεται, τότε ίσως να βρήκες τη δουλειά των ονείρων σου. 

 


Article featured image
Article featured image

Η αγγελία δημοσιεύθηκε σε ρωσική ιστοσελίδα, και αναφέρει πώς το Naturist Angel Club Hotel, στο Παραδείσι της Ρόδου, αναζητά άτομα για να εργαστούν για όλη την τουριστική περίοδο, δηλαδή από τέλος Απριλίου, έως τέλος Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο, με δυνατότητα μισθού έως 1300 ευρώ. Βέβαια μη μπερδεύεσαι από το concept του ξενοδοχείου, αφού αν εργαστείς εκεί θα πρέπει να είσαι ντυμένος ευπρεπώς, ενώ απαγορεύεται ρητά να κάνεις σεξ με κάποιον από τους πελάτες.    

Παράλληλα η διεύθυνση του ξενοδοχείου προσφέρει δωρεάν διαμονή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ξενοδοχείου για το προσωπικό, και όλα τα γεύματα σου κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

 

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας:

1. Πέντε κενές θέσεις για καθαρίστριες/φροντίστριες (με πείρα), 10ωρη εργασία. Περιλαμβάνει 5 γεύματα, δωρεάν διαμονή και μισθό από 800 - 1200 ευρώ αναλόγως προσόντων.  

2. Τρείς κενές θέσεις σερβιτόρου – καλή γνώση αγγλικών. 10ώρη εργασία, 5 γεύματα, δωρεάν διαμονή και μισθό 800 - 1200 ευρώ αναλόγως προσόντων.  

3. Γυναίκα βοηθός κουζίνας. 10ωρη εργασία με μισθό από 800 – 1000 ευρώ. Γνώση της αγγλικής δεν είναι απαραίτητη, είναι όμως της ελληνικής.

4. Μάγειρες (άνδρες –γυναίκες). Μισθός από 1100 - 1300 ευρώ, αναλόγως προσόντων.

5. Βοηθός σερβιτόρου (οδηγός) για μεταφορά προϊόντων ή πελατών  για τη διανομή των προϊόντων ή των πελατών. Μισθός από 800 - 1000 ευρώ ανάλογα με την εμπειρία.

6. Η γνώση μιας ή περισσότερων ξένων (ευρωπαϊκών) γλωσσών θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν. Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να εισφέρουν στην υπηρεσία κοινωνικών ασφαλίσεων.



*Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να στείλετε βιογραφικό με πληροφορίες επικοινωνίας και μια φωτογραφία και όλα τα συναφή, στο email cv@naturistangel.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ