Τα Perfect U, ανοίγουν νέο κατάστημα στο Κίτι

Τώρα μπορείς να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου και στο Κίτι.

 


Article featured image
Article featured image

Ο κορυφαίος προορισμός στο χώρο της ομορφιάς επεκτείνει το δίκτυο των καταστημάτων του, με ένα νέο κατάστημα Perfect U στη Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 35 στο Κίτι! Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα στη Λάρνακα και το όγδοο παγκύπρια.

Όπως όλα τα καταστήματα Perfect U, έτσι και το νέο στο Κίτι διαθέτει μεγάλη σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών, μακιγιάζ, πλούσια συλλογή αρωμάτων, τσάντες και αξεσουάρ.  

Προϊόντα που αναδεικνύουν και ικανοποιούν τις απαιτήσεις των σύγχρονων γυναικών αλλά και των ανδρών. Η ποικιλία προϊόντων στα Perfect U εξελίσσεται και εμπλουτίζεται συνεχώς με επιλεγμένα προϊόντα από φημισμένες και καταξιωμένες ευρωπαϊκές εταιρείες όπως είναι η γερμανική Sans Soucis, Ingrid Cosmetics, Paese Cosmetics, Delia Cosmetics, Bielenda Professional, Baylis & Harding και Tommy G.

Εκτός από αυτά, διαθέτουν και τα δικά τους προϊόντα, ιδιωτικής ετικέτας με την ονομασία Perfect U.

Τα Perfect U συνδυάζουν υψηλή ποιότητα, εκπληκτικές τιμές, άριστη εξυπηρέτηση και μεγάλες προσφορές, όσα πρέπει να προσφέρει μια σύγχρονη και κορυφαία εταιρεία γι’ αυτό κερδίζουν συνεχώς την προτίμηση των καταναλωτών και παραμένουν σταθερά στην κορυφή. Η ομορφιά έχει όνομα και προορισμό στα Perfect U!

 



 

*Perfect U, Καταστήματα σε όλες τις πόλεις, Τηλ. 77 772 203


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ