Όλοι Silly!

Article featured image
Article featured image

Τη μέρα που ο Steve Aoki, προς έκπληξη όλων, έκανε την εμφάνιση του στο SILLY, το μαγαζί αποδείχτηκε «μικρό» για να μας χωρέσει. Βασικά, όλοι ψιλομυριζόμασταν πως το SILLY ήθελε και πήγαινε για μεγάλα πράγματα, αλλά κατάφερε στον πρώτο του χρόνο να διοργανώσει, αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα events του περσινού καλοκαιριού. Από τον Γιάννη Πέτεβη

 

Αλλά δεν ήταν μόνο ο Aoki. Το guest list του ήταν γενικότερα πολύ δυνατό ενώ και ο ίδιος ο χώρος, σε έβαζε στο παιχνίδι με τη μία. Όσοι έχουν πάει ξέρουν τι εννοώ. Αν δεν έχεις πάει, πρέπει να το κάνεις φέτος. Είναι λες και διοργανώνεις στην αυλή του σπιτιού σου, ενός πολύχρωμου, ζωντανού, γεμάτου θετική ενέργεια χώρου, ένα πάρτι που θα έκανε ακόμα και την Άγγελα (δεν-μπορώ-να-σκεφτώ-κάτι-πιο-ξενέρωτο) Μέρκελ, με σύσσωμο το ΔΝΤ, να φορέσουν το μεγαλύτερο τους χαμόγελο και να χοροπηδάνε στο ρυθμό, σαν μικρά παιδία. Αυτό είναι το SILLY! Φεύγα! Ξεφεύγεις. Ταξιδεύεις. Παρακαλάς να μην τελειώσει το πάρτι. Θες κι άλλο. Πας με παρέα, γίνεσαι παρέα με άλλους, χορεύεις, τραγουδάς, ξεχνιέσαι. Είναι και η θέα της θάλασσας που βοηθά πολύ. Δυο βήματα δίπλα! Η τρέλα που κουβαλάει, είναι η καλύτερη θεραπεία στην παράνοια της καθημερινότητας! Γιατί ο «πελλός, θέλει τον αντίπελλό του» όπως λέει και μια παροιμία!

Όλοι SILLY λοιπόν φέτος. Και δεν εννοώ μόνο να πας. Εννοώ να υιοθετήσεις και την τρέλα του! Αν και, θες δε θες, θα σ’ την μεταδώσει και αυτό μόνο για καλό θα είναι! Φέτος μάλιστα, με ένα πολύ δυνατότερο το line up απ’ ότι πέρυσι!

Φέτος, το «underdog» γίνεται πρωταγωνιστής! Το Silly Festival Bar, όντας και το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα outdoor venue του νησιού βάζει φωτιά στο κυπριακό nightlife και στοχεύει να κάνει τους πάντες να παραμιλούν! Αν και μένουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες πριν από την επίσημη ανακοίνωση όλων των DJs, το Silly φέτος θα φιλοξενήσει μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της παγκόσμιας EDM. Ένας από αυτούς θα είναι και ο «cake me» Steve Aoki, ακόμη πιο «τρελός».

Επίσης πίσω από τα Silly decks θα βρεθούν ο «μαθητής» του Andy Moor, Ashley Wallbridge -τον έχουμε υποδεχθεί ξανά στην Κύπρο και του βγάλαμε το καπέλο για την ενέργεια που έχει όταν παίζει-, ο Arty, ο οποίος είναι για πολλούς «the next best thing» -αν ακούσεις το remix του στο «Hey Now» των London Grammar θα καταλάβεις γιατί (έχει και στο πλευρό του φύλακα άγγελο τον Ash Pournouri, manager του Avicii)-, τη μαέστρο της tech house Anna και τον Sean Tyas. Αυτά όμως, είναι μόνο το ορεκτικό! Αναμένονται κι άλλα πολύ, πολύ δυνατά events!

Τhe residents: The exotica team (Φάντης και Αριστόδημος), Bon Finix, Shadow, Paul C, Tony Cusack, VanDL και Cina XQ.

SUPER SILLY LOVE! Ο πρώτος μουσικός σταθμός της Κύπρου κάνει φέτος καλοκαίρι μαζί με το SILLY Fest bar, υποστηρίζοντας ως χορηγός επικοινωνίας τα πιο SILLY parties!  #SillyPeople #GetYourSillyOn #SuperFm #SuperRadio

Την ερχόμενη Κυριακή, 11 Μαΐου, όλοι Silly! Στα decks θα βρίσκονται οι Nic Fanciulli και Dave Mothersole για το Essence Launch Party.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ