Μια μεγάλη εκδήλωση για κατοικίδια στην Κύπρο

Μια μοναδική πρόκληση για επαγγελματίες, κηδεμόνες και χιλιάδες φίλους των ζώων συντροφιάς στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Η εκδήλωση «About Pets 2017» παρουσιάζει, προτείνει και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν ποιοτικά διατροφικά προϊόντα, αξεσουάρ και υπηρεσίες για τους τετράποδους τους φίλους.

Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους παραγωγούς, αλλά και για τους εισαγωγείς και διανομείς προϊόντων και αξεσουάρ να καταθέσουν την πρότασή τους και να κάνουν γνωστά τα προϊόντα που διακινούν σε ένα απαιτητικό επιχειρηματικό και καταναλωτικό κοινό που ξέρει να επιλέγει και έχει την οικονομική επιφάνεια που του επιτρέπει να ικανοποιεί τις επιθυμίες του.

Δίνει επίσης τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν, να συγκρίνουν και να παραγγείλουν αυτό που επιθυμούν.

 

Με λίγα λόγια

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν εταιρείες παραγωγής, εισαγωγής και διακίνησης προϊόντων και αξεσουάρ, αλλά και σε μεμονωμένα ανεξάρτητα εξειδικευμένα καταστήματα (pet shops), κτηνιατρικές κλινικές, κτηνιάτρους, εκτροφείς, εκπαιδευτές, pet pansion και groomers.

Είναι μία έκθεση ποιοτικών προϊόντων και αξεσουάρ και ταυτόχρονα τόπος συνάντησης για γνώση και πληροφορίες για όλα τα κατοικίδια.

Η έκθεση δίνει στον επισκέπτη μια μοναδική ευκαιρία συγκριτικής δοκιμής μέσα από την «αφρόκρεμα» των προϊόντων που προτείνει ο κλάδος.

Έχει έντονο εκπαιδευτικό και γιατί όχι, ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει, να αξιολογήσει με ηρεμία και να παραγγείλει τα προϊόντα που θα κινήσουν το ενδιαφέρον του.

Χωροταξικά και σε επίπεδο μεγέθους και διάταξης περιπτέρων είναι σχεδιασμένο με τρόπο που να αναδεικνύει και να δίνει βήμα ακόμα και στον πιο μικρό εκθέτη.

Αναδεικνύει την τεράστια σημασία του συνολικού πολιτισμικού γίγνεσθαι συνδέοντας τον υλικό με τον πνευματικό πολιτισμό.

 

Μέρες και ώρες λειτουργίας

Σάββατο 1 Απριλίου, 10:00 - 21:00

Κυριακή 2 Απριλίου, 10:00 - 20:00

Η έκθεση-εκδήλωση «About Pets 2017» θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα πατώντας ΕΔΩ ή στο About Pets στο facebook

 



*Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου είναι από το εξαιρετικό φωτογραφικό πρότζεκτ από τον Andy Seliverstoff που εστιάζει στους άρρηκτους δεσμούς φιλίας μεταξύ μικρών παιδιών και των υπερμεγεθών σκύλων τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ