Σεξομολογήσεις #318: «Παντρεύκουμαι αλλά… πάω και με τον φίλο μου»

Article featured image
Article featured image

Αγαπητό tipster,

Έτο είπα τζαι γω να σου πω τον πόνο μου, αν τζαι νομίζω ξέρω τι θα κάμω τελικά. Λοιπόν, πόθεν ξεκινούμε; Καταρχάς, είμαι αρραβωνιασμένος με μιαν κοπέλα. Την καλύτερη του κόσμου! Υπεραγαπώ την, λατρεύω την, τι να σου πω, το σεξ τέλειο, έτο εν έχει λάθος σιόρ! Και παντρευκούμαστε σε λίο τζαιρό τζαι είμαι σούπερ χάππι. Σούπερ όμως! Αλλά... Έχω τζαι ένα φίλο. Πολλά καλό φίλο ο οποίος εν μες την παρέα μου την στάνταρ, ούλλοι γνωρίζουνται μεταξύ τους, εν έχει οποιοδήποτε φάουλ, ως δαμέ η υπόθεση.

Το θέμα είναι ότι με τούτον κάμνουμεν το. Μα κανονικά τζαι με τον νόμον! Ό-ι τζαι πολλά συχνά, αλλά όποτε γίνεται, περνώ πολλά ωραία. Όμως μόλις παντρευτώ είπα ότι εν να τα κόψω ούλλα, διότι εν με κανεί η στραβάρα μου, είμαι τζαι θρήσκος. Το θέμα είναι όμως, τελικά πόσο ζώο είμαι; Μήπως πρέπει να τα παραιτήσω ούλλα τζαι να γινώ bi ή καλόγερος; Ο φίλος μου ξέρει το ότι έννεν σωστό, αλλά αρέσκει του τζαι τζείνου, τζαι είπεν ότι θα το κόψει τζαι τζείνος τούντο πράμα, έχει τζαι φιλενάδα. Για να μεν σου τα πολυλοώ ρε τίπστερ, εγώ θα παντρευτώ την αγάπη μου τζαι ο Θεός βοηθός. Φοούμαι όμως. Φοούμαι πολλά. Τι θα γίνει αν ξυπνήσουν οι πόθοι μου πάλε σε κάποια φάση τζαι πάω να κάμω καμιά πελλάρα σαν είμαι παντρεμένος; Έχεις να μου δώκεις καμιά άλλη συμβουλή; Το μωρό μου εν θέλω να το πληγώσω με τίποτε όμως... P.S. τα προσκλητήρια εδώκαμεν τα πιλέ!!!

Antrew_nicosiaboy

 



Πόσο ορθό, νομίζεις, ήταν να προχωρήσεις να κλείσεις γάμο(!!!) μ’ ένα άτομο που ήδη το περιπαίζεις, -αφού το απατάς μ’ ένα άλλο-; Είσαι τζαι θρήσκος λαλείς. Εν με κόφτουν οι προτιμήσεις σου, αλλά, εν με τις προσεγγίσεις σου, που έχω θέμα. Κάμνεις φάση με τον φίλο, τζαι φασώνεσαι την ίδια στιγμή που οδηγείς την άλλη φάση με την κοπέλα στην εκκλησιά. Μέχρι πότε νομίζεις θα μπορείς να το παίζεις σε διπλό ταμπλό; Κρατάς τζαι τους δυο, γιατί τρέφεσαι από έρωτα, αλλά είναι καθαρά εγωιστικό και εγωκεντρικό. Κάνε κράτει! Δεν έχεις το δικαίωμα να πληγώνεις κανένα, και ιδιαίτερα την γυναίκα που αγαπάς(;;;) τζαι που αφήνεις την αχάπαρη την κακομάζαλη. Αν έχεις δύναμη τζαι μπορείς να κόψεις που τον άλλο, κάμε το. Είναι το πρώτο που προτείνω. Αν δεν μπορείς, τότε πρέπει να μιλήσεις με τη μελλοντική σύζυγο. Εξήγα της ακριβώς τι συμβαίνει και ότι παρόλα αυτά την αγαπάς. Κι ότι θέλεις να είναι ο άνθρωπός σου, το ταίρι και το μέλλον σου. Και ζήτα της γλυτζιά, αν σου επιτρέπει να κρατήσεις και την άλλη σχέση. Αν συναινέσει, καλώς. Αν όχι, τότε, απλά το παραδέχεσαι ότι είσαι bi, λες ‘bye bye’ στο μονογαμικό και χαράσσεις διαφορετική πορεία όσο ακόμα είναι καιρός. Όποιες κι αν είναι οι τελικές αποφάσεις σου, κύριο μέλημά σου θα πρέπει να είναι να ΜΗΝ πληγωθεί κανείς. Κι εσύ συμπεριλαμβανομένου! Σκέφτουμαι σε τζαι σένα τα μαυρογέρημα… που τριβιτζιάζεσαι τζαι με τον έναν, τζαι με την άλλην. Ήντα δίλημμα τζαι τούτο. Αλλά, σε τούτη τη ζωή, αν θέλουμε να παίρνουμε όρκους αγάπης, πρέπει να εστιάζουμε σε ΜΙΑ επιλογή. Το τούτι φρούτι δεν θέλει όρκους, αλλά, εξορκισμούς! Γι’ αυτό αγαπητέ μου, διάλεξε αν θες να παραμείνεις ελεύθερος σκοπευτής.

P.S. Αρέσκει μου, που με προσφώνησες ΑΓΑΠΗΤΟ. Έκαμες με ουδέτερο, άρα, έτσι σκέφτεσαι τζαι για σένα ήδη;;;

 

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ