Έρχονται (ξανά) σκόνη και λασπόνερα

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2 έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, 20 έως 22 στα παράλια και 10 βαθμούς στη χιονίστρα.

 


Article featured image
Article featured image

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος με ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους 1 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10-12 στα παράλια και 2 στη χιονίστρα. Αύριο Τετάρτη θα επηρεάσει την περιοχή χαμηλό βαρομετρικό, το οποίο έχει περάσει από τη Λιβύη και θα φέρει σκόνη, αυξημένη συννεφιά και σταγόνες λάσπης, κυρίως το απόγευμα και το βράδυ. Σημειώνεται μικρή πτώση θερμοκρασίας.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με σκόνη. Τοπικά, κυρίως στα ορεινά και νότια, πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές λόγω αστάθειας. Η σκόνη αρχίζει να καθαρίζει από τα δυτικά το μεσημέρι. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Σημειώνεται άνοδος θερμοκρασίας.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός συνεχίζει ηλιόλουστος, με περαιτέρω άνοδο θερμοκρασίας.

 

*Για συνεχή ενημέρωση στο kitasweather.com 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ