Στο The Mall of Engomi θα βρεις τα πάντα για την άνοιξη 2017

Το The Mall of Engomi φρόντισε ακόμη μια φορά να προσφέρει επιλογές  για τις αγορές σας, που θα σας εντυπωσιάσουν ιδιαίτερα, παρουσιάζοντας ό,τι νεότερο στις τάσεις της φετινής μόδας, μπλούζες, παντελόνια, φορέματα και αξεσουάρ, που δεν μπορούν να λείπουν από την ντουλάπα σας. 

 


Article featured image
Article featured image

Δείτε μερικά από τα βασικά κομμάτια που ξεχώρισαν από την ανοιξιάτικη συλλογή των καταστημάτων του, τα οποία δεν περνούν απαρατήρητα!



 

Ojo sunglasses, για τις τελευταίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017

Αρκετές δημοφιλείς τάσεις κάνουν δυναμική επιστροφή αυτή την εποχή, συμπεριλαμβανομένων των oval, round, wayfarer και aviator στυλ. Το μέγεθος και το στυλ του σκελετού είναι συνήθως τα πιο σημαντικά ζητήματα κατά την επιλογή γυαλιών ηλίου, γι’ αυτό και οι ανοιξιάτικες/καλοκαιρινές τάσεις γυαλιών ηλίων 2017 απαιτούν επίπεδους φακούς και μεταλλικούς σκελετούς. Στο OJO sunglasses, θα βρείτε τα γυαλιά που σας ταιριάζουν. Πάρε έμπνευση και αγόρασε τα πιο στιλάτα γυαλιά ηλίου που θα δεις παντού τις επόμενες βδομάδες και μήνες!

 

 

Επίπεδοι Φακοί

Μιας και την άνοιξη επικρατεί παραπάνω ηλιοφάνεια, είναι πολύ σημαντικό να έχετε τα γυαλιά ηλίου που επιβάλλουν οι φετινές τάσεις, αυτά με επίπεδους φακούς.

Οι επίπεδοι φακοί δεν έχουν καμπύλη και αποτελούν μοναδικά must-have κομμάτια - κάντε μια ισχυρή δήλωση με την τελευταία λέξη της μόδας. Και το καλύτερο από όλα; Μπορούν να τα φορέσουν όλοι,  σε αντίθεση με άλλες τάσεις γυαλιών ηλίου που είναι πιο περιοριστικές.

 

 

Μεταλλικοί Σκελετοί



Αν είστε ένα από αυτά τα άτομα που ακολουθούν σχεδόν ευλαβικά τις τάσεις της μόδας στο Instagram, θα έχετε παρατηρήσει τα γυαλιά ηλίου με σκελετό να κυριαρχούν το feed σας.

Είτε είναι στρογγυλά, τετράγωνα, οβάλ, κτλ., οι μεταλλικοί  σκελετοί προσφέρουν μια κομψή casual εμφάνιση στο ντύσιμό σας. Όταν πρόκειται για τις τάσεις της μόδας, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη την κάθε λεπτομέρεια, από το styling των μαλλιών σας, την εφαρμογή των ρούχων σας, μέχρι τον σκελετό των γυαλιών σας.

Το συμπαγές, αλλά ελαφρύ μεταλλικό υλικό παρέχει την ανώτερη αντοχή και άνεση - μην ξεχνάτε ότι όλα τα ζευγάρια OJO sunglasses εξετάζονται και ελέγχονται από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου μας.

 



Εσείς τι θα διαλέξετε τελικά;

Γυαλιά ηλίου με μεταλλικό σκελετό, επίπεδο φακό ή συνδυασμό αυτών των 2 hot τάσεων; Ανανεώστε το καθημερινό σας στυλ με γυαλιά από μεταλλικό σκελετό και επίπεδο φακό για να προσθέσετε ένα cool παράγοντα σε όλες σας τις εξόδους.

Διαφορετικά στυλ ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους προσώπου και προσωπικότητες, έτσι να είστε σίγουροι ότι στα Ojo θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, καθοδηγώντας σας από τη συλλογή μας ανάλογα με το χρώμα, το στυλ, την τιμή και τάση που σας αρέσει περισσότερο.

«Η άνοιξη και το καλοκαίρι επιβάλλουν γυαλιά ηλίου οπότε η συμβουλή μας είναι να συνδυάσετε αυτές τις 2 τάσεις και γιατί όχι να μην αγοράσετε περισσότερα από ένα ζευγάρι γυαλιών για τις διαφορετικές σας εμφανίσεις και στυλ;».

 

Super Home Center… και μην ψάχνετε αλλού!

Φτιάξτε τον κήπο σας όπως τον ονειρεύεστε... μόνοι σας! Το υπέροχο κλίμα της Κύπρου, σχεδόν σε όλες τις εποχές του χρόνου, προσφέρει τη δυνατότητα εκμετάλλευσης των υπαίθριων χώρων του σπιτιού μας.

Ο κήπος και η βεράντα μας είναι χώροι που συνήθως χρησιμοποιούμε την άνοιξη και το καλοκαίρι. Στα SuperHome Center θα βρείτε μια μεγάλη σειρά επιλογών, σε φυτά, δέντρα, εποχιακά λουλούδια, εργαλεία, έπιπλα κήπου καθώς επίσης έξυπνες , πρακτικές και πρωτότυπες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να εξοπλίσετε και να διακοσμήσετε τον κήπο σας.

 



Στην ιστοσελίδα www.superhome.com.cy και στην σελίδα στο Facebook (SuperhomeCenterCy) θα βρείτε δεκάδες προσφορές και χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν έξυπνα και οικονομικά να έχετε τον κήπο που ονειρεύεστε!

Εσείς απλά, απελευθερώστε τη φαντασία σας και δημιουργήστε, το δικό σας μοναδικό χώρο!

 



 



Διαλέξτε τις αγορές σας στα καταστήματα του The Mall of Engomi και αναδείξτε το στυλ σας με βασικά κομμάτια, προετοιμάζοντας κατάλληλα τη γκαρνταρόμπα σας και πετυχαίνοντας τις καλύτερες εμφανίσεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ