Πάμε και φέτος στο Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας

Tο Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας (Nicosia Book Fest) ανοίγει τις πύλες του και φέτος για 2η συνεχή χρονιά, για τους φίλους του βιβλίου, και όχι μόνο.

 


Article featured image
Article featured image

Για 3 ολόκληρες ημέρες, στο πάρκο Ακρόπολης, πρόκειται να συμβούν πολλά και ενδιαφέροντα.

Στόχος του φεστιβάλ, είναι να καθιερωθεί ως ένας θεσμός που θα προωθήσει το βιβλίο στο κυπριακό κοινό, κάθε ηλικίας, θα φέρει κοντά τους αναγνώστες με τους συγγράφεις και θα αναδείξει το έργο των Κυπρίων συγγραφέων, σε μια εποχή που το βιβλίο αντιμετωπίζει ιδιαίτερες προκλήσεις.

Το δεύτερο Φεστιβάλ Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από τις 5, μέχρι τις 7 Μαΐου στο πάρκο Ακρόπολης σε συνδιοργάνωση με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου και τον Δήμο Στροβόλου και με τη συμμετοχή και υποστήριξη πέραν των 30 οργανισμών.

Στο χώρο του Φεστιβάλ ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα παρακολουθήσει διάφορες βιβλιοπαρουσιάσεις και διαλέξεις σχετικά με το βιβλίο, να γνωρίσει συγγράφεις και να αγοράσει βιβλία σε χαμηλότερες τιμές από τα περίπτερα του Φεστιβάλ.

Θα λειτουργήσει επίσης παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου καθώς και ανταλλακτήριο βιβλίων.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδραστικές αφηγήσεις παραμυθιών από συγγραφείς και θεατρικές ομάδες καθώς και άλλες πολλές εκπλήξεις.

Στο Φεστιβάλ θα λειτουργήσουν επίσης χώροι φαγητού και ποτού καθώς και υπαίθρια καφετέρια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ