Κάτι καινούργιο και (πολύ) νόστιμο άνοιξε στο κέντρο της Λάρνακας

Σε μια εξόρμηση στο κέντρο της Λάρνακας, στην γραφική πλατεία Ερμού μέσα σε μια μικρή πολυσύχναστη στοά (στοά Κύζη), βρίσκεται πλέον το γνωστό εναλλακτικό σουβλακοπωλείο της Λευκωσίας «Βάλτου Ρίγανη».    

 


Article featured image
Article featured image

H διακόσμηση με τα ξύλινα πορτοπαράθυρα που κοσμούν το ταβάνι και τα αυτοσχέδια φωτιστικά θα σε κάνουν σίγουρα να σηκώσεις το κεφάλι για να τα χαζέψεις.

Τα ξύλινα τραπεζάκια με τις πολύχρωμες καρέκλες, ο χαρακτηριστικός διάκοσμος και τα διάφορα αποφθέγματα γραμμένα στο μαύρο τοίχο της εισόδου θα γίνουν  σίγουρα θέμα συζήτησης στην παρέα σας.

Όσο για το φαγητό, Ελληνικά μεζεδάκια με «twist», καραφάκια με βαρελίσιο κρασί, που σε συνδυασμό με την ζεστή ατμόσφαιρα δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για μια παρεΐστικη, χαλαρή διάθεση.  

 



Ιδιαίτερα είναι επίσης τα υπέροχα μαγειρευτά  που προσφέρονται το μεσημέρι, όπως η ξεχωριστή συνταγή της φακής με το τηγανιτό καλαμαράκι, το γιουβέτσι πασπαλισμένο με χαλούμι, αλλά και το τρυφερό λεμονάτο κοτόπουλο. Όλα μαγειρεμένα με ολόφρεσκα υλικά και πολύ αγάπη που σίγουρα θα σας κάνουν να νοσταλγήσετε το φαγητό της γιαγιάς.  

 



Για γλυκό...δεν ξεχνάμε ποτέ μα ποτέ το γλυκό! Κλείστε το γεύμα σας με  το περιβόητο εκμέκ κατεΪφάκι σε βαζάκι που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και στην Λευκωσία, θα μας θυμηθείτε.

 



Με όλα αυτά, ένα είναι σίγουρο: το «Βάλτου Ρίγανη» ήρθε για να μείνει!

 



 

Ερμού 106-108, Στοά Κύζη, Λάρνακα

Και πάροδος Στασικράτους στην Λευκωσία

Τηλ: 24400435


 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ