Ένα μαγαζάκι γεμάτο «Candy Bouquet» στη Λευκωσία

Τα μπουκέτα δεν αποτελούνται πάντα απαραίτητα από λουλούδια.

 


Article featured image
Article featured image

Τώρα, μπορείς να χαρίσεις σε γιορτές, γενέθλια, επετείους και βαπτίσεις ένα διαφορετικό μπουκέτο από τα κλασικά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Το «Candy Bouquet», ένα από τα πιο γλυκά μαγαζιά της Λευκωσίας, σου δίνει τη δυνατότητα να χαρίσεις εντυπωσιακά μπουκέτα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, τα οποία είναι φτιαγμένα με καραμέλες, σοκολατάκια, αρκουδάκια και οτιδήποτε άλλο φανταστείς.  

Εκτός από τα έτοιμα μπουκέτα που θα βρεις εκεί, μπορείς επίσης να παραγγείλεις και το δικό σου όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί και να σου το φτιάξουν μέσα σε λίγα λεπτά.  

Όσο για τις τιμές δεν χρειάζεται να ανησυχείς, καθώς είναι κατάλληλες για κάθε τσέπη. Τα μπουκέτα ξεκινούν από 5 ευρώ και η τιμή ανεβαίνει ανάλογα με το πόσο θέλεις να τα εμπλουτίσεις.

Κι αν δεν θέλεις να παραδώσεις εσύ ο ίδιος το μπουκέτο στον παραλήπτη, το «Candy Bouquet» αναλαμβάνει να το μεταφέρει για εσένα.

Για το Πάσχα, το μαγαζί φρόντισε να προμηθευτεί τεράστια σοκολατένια αυγά και κουνελάκια, μοναδικές πολύχρωμες θεματικές λαμπάδες, καθώς και πολυτελή κουτιά και πιατέλες με ποιοτικά κρασιά, σοκολάτες, νουκάτ, μπισκότα και αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη.

Σημειώνεται πως το κατάστημα μετακόμισε σ’ έναν νέο και ανανεωμένο χώρο στη Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση 50 στους Άγιους Ομολογητές.

Μπορείς να δεις περισσότερα μπουκέτα ΕΔΩ.

Τηλέφωνο: 22442282

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ