Κάτι ωραίο έρχεται στη Λεωφόρο Τσερίου στον Στρόβολο

Πρόκειται για ένα concept που ναι μεν δεν είναι καινούργιο στο νησί, πλην όμως το συγκεκριμένο κατάστημα θεωρητικά θα κάνει αίσθηση και μάλιστα για περισσότερους από έναν λόγους.

 


Article featured image
Article featured image

Αρχικά, είναι το design. Βλέποντας και μόνο τη 3D απεικόνισή του, σου δημιουργεί την ανάγκη να το επισκεφτείς, αφού φαντάζει μοντέρνο, εκπέμποντας όμως παράλληλα και μια θετική αύρα χάρη στον cozy χαρακτήρα του και τους ζεστούς χρωματισμούς - υλικά που επιλέχθηκαν για τη διακόσμηση.

Επιπλέον, είναι το μέγεθος του αφού εκτείνεται σε 180τμ, γεγονός που το καθιστά ως ένα από τα πιο μεγάλα καταστήματα στο είδος του (τουλάχιστον στην πρωτεύουσα), με ράφια και ψυγεία που θα περιλαμβάνουν όλη τη γκάμα των προϊόντων της αγοράς στην οποία θα δραστηριοποιείται.

Και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν είναι ότι αποφασίσαμε ξαφνικά να μιλάμε με γρίφους, απλώς περιοριζόμαστε στην πληροφόρηση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες του νέου καταστήματος στην Λεωφόρο Τσερίου στον Στρόβολο. Έστω κι αν υποψιαζόμαστε σε τι μπορεί να αφορά το περιεχόμενό του\, εντούτοις θα προτιμήσουμε να μην κάνουμε κάποια πρόβλεψη...

Σύντομα, πάντως, απ’ ότι μαθαίνουμε (ίσως μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Απρίλη), το κατάστημα θα ανοίξει και επίσημα, οπότε θα επανέλθουμε με εκτενή παρουσίαση του χώρου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ