Στείλε γράμμα με το γραμματόσημο «Πάφος 2017»

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία κυκλοφόρησαν μια σειρά 3 γραμματοσήμων με αφορμή τον θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, ο οποίος φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Κύπρο. Οπότε, αν θα στείλεις... γράμμα, πάρε μία καρτέλα να 'χεις.  


Article featured image
Article featured image

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πάφος 2017, παρουσίασαν τα γραμματόσημα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017 στην παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού Πάφος 2017 Δρα Χρίστου Πατσαλίδη και του Διευθυντή των Κυπριακών Ταχυδρομείων κ. Ανδρέα Γρηγορίου.



"Με αυτό τον τρόπο", είπε ο κ. Πατσαλίδης, "μεταφέρουμε στο εξωτερικό το μήνυμα ότι η Πάφος είναι ΠΠΕ για το 2017. Στόχος μας είναι να δείξουμε τη σημασία της ΠΠΕ ως ένα σημαντικό ιστορικό γεγονός και σταθμό όχι μόνο για την Πάφο αλλά και για την Κύπρο".



Ο Διευθυντής των Κυπριακών Ταχυδρομείων Ανδρέας Γρηγορίου ανέφερε πως η Πάφος, με τις ομορφιές της και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, μετά από σκληρή δουλειά διεκδίκησε και αναδείχθηκε ανάμεσα σε δεκάδες άλλες ευρωπαϊκές πόλεις ως η ΠΠΕ για το 2017.



Όπως επίσης επεξήγησε ο Διευθυντής των Κυπριακών Ταχυδρομείων, τα γραμματόσημα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς πρεσβευτές κάθε τόπου, προσθέτοντας πως η σειρά γραμματοσήμων Πάφος 2017 σχεδιάστηκε και φιλοτεχνήθηκε από τον Νίκο Ιεροδιακόνου και αποτελείται από τρία ενωμένα γραμματόσημα των 0,64 σεντ.



Ανακοίνωσε ακόμη, έχουν εκδοθεί 192 χιλιάδες γραμματόσημα σε φύλλα των 12 γραμματοσήμων.



Ο καλλιτέχνης, είπε ο κ. Γρηγορίου, μέσα από τα δύο γραμματόσημα, που απεικονίζουν ένα την Πέτρα του Ρωμιού και το άλλο μέρος του Αρχαιολογικού Πάρκου της Πάφου, αναδεικνύουν την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Πάφου. Το τρίτο γραμματόσημο που απεικονίζει το λογότυπο του Πάφος 2017. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ