Αυτή θεωρείται η πιο προκλητική διαφημιστική καμπάνια της χρονιάς

Οι Eckhaus Latta κερδίζουν σίγουρα το βραβείο της πιο προκλητικής καμπάνιας μόδας για την Άνοιξη 2017. Με φωτογράφο τον Κορεάτη Heji Shin, οι διαφημίσεις παρουσιάζουν αληθινά ζευγάρια να κάνουν σεξ, μισοντυμένα με τα ρούχα του brand. 


Article featured image
Article featured image

Παρόλο που και τα 8 ζευγάρια είναι σχετικά νέα, το είδος των μοντέλων διαφέρει. Το ίδιο και η σεξουαλική πράξη. Ο Shin έχει συνεργαστεί ξανά με brands μόδας εστιάζοντας στη σεξουαλικότητα, επομένως η ιδέα της φωτογράφισης προέκυψε από μια συνεργασία ανάμεσα στους Eckhaus Latta και τον γνωστό φωτογράφο. Το περιοδικό Paper γράφει ότι οι φωτογραφίες είναι περισσότερο αισθησιακές από πορνογραφικές. Κοντινό κόψιμο, ζεστός φωτισμός και το γεγονός ότι τα ζευγάρια μοιάζουν να είναι χαμένα στη στιγμή συμβάλλουν στην σεβαστή, προσωπική και τρελά οικεία αίσθηση της καμπάνιας. Οι εικόνες, παρόλο που εξακολουθούν να είναι «ακατάλληλες» έχουν στρατηγικά θολωθεί.

Οι απόφοιτοι του RISD, Mike Eckhaus και Zoe Latta ξεκίνησαν το avant-garde, αμφιλόφυλο brand που λειτουργεί στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες από το 2012. Τα προηγούμενα χρόνια, χάρη σε προωθητικές ενέργειες όπως η νέα καμπάνια και στην ικανότητα να ισορροπεί μεταξύ του περίεργου και του συνηθισμένου με τα σχέδιά του, το brand κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στον κόσμο της μόδας. Θαυμαστές δηλώνουν η Grace Dunham , αδελφή της Lena Dunham, η σχεδιάστρια παπουτσιών Mari Guidicelli και η ηθοποιός India Menuez.

ΠΗΓΗ

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ