Απόψε στο Survivor θα αγωνιστούν για το έπαθλο της «Επικοινωνίας»

Το ποσοστό 72,6% (μέσος όρος) σημείωσε στα νεανικά κοινά 18-24 το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ, ενώ στις γυναίκες 18-44 έφτασε το 58,2%.

 


Article featured image
Article featured image

Στο σύνολο στα ανά τέταρτο στοιχεία το ποσοστό πλησίασε το 70% με μέσο όσο 47%. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι περισσότεροι από 156,000 τηλεθεατές.

Ανατροπές, αγωνία, έντονοι διαξιφισμοί και ένας αγώνας ντέρμπι επικράτησαν στο παιχνίδι.

Οι δυο ομάδες «κονταροχτυπήθηκαν» μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας με το μπλε χρώμα των «Μαχητών» πλέον, αγωνίστηκε κι απέδειξε πόσο γρήγορα ενσωματώθηκε στη νέα του ομάδα κερδίζοντας δύο από τους τρεις αγώνες.

Με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο-πόντο και με τους παίκτες να αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις, το σκορ έφτασε στο 9-9.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν τέσσερις παίκτες. Από τους «Διάσημους» ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και από τους «Μαχητές» ο Ορέστης Τσανγκ με την Σάρα Εσκενάζη κλήθηκαν να δώσουν το φινάλε του παιχνιδιού, με τους πρώτους να κερδίζουν το έπαθλο της ασυλίας.

Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Πάνος Αργιανίδης τέθηκε προτεινόμενος προς αποχώρηση μετά από την ψηφοφορία των συμπαικτών του, ενώ η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και ο Ορέστης Τσανγκ, που κέρδισαν την ατομική ασυλία, ψήφισαν τον Κωνσταντίνος Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο αντίστοιχα.

Νωρίτερα, στην παραλία των «Μαχητών» επικράτησαν έντονοι διαξιφισμοί μεταξύ των παικτών για τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζουν ο καθένας τους  τους προτεινόμενους προς αποχώρηση από το παιχνίδι. Οι τόνοι ανέβηκαν και για ακόμη μία φορά ο Πάνος Αργιανίδης με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο βρέθηκαν στο επίκεντρο των συγκρούσεων. Όμως, αργότερα στο «Συμβούλιο του Νησιού» οι δυο τους απέδειξαν πως η ενότητα της ομάδας τους υπερισχύει των διαφορών τους.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της «Επικοινωνίας».

Ένα έπαθλο που όπως έχουν δηλώσει όλοι οι παίκτες το έχουν ανάγκη περισσότερο από το έπαθλο του φαγητού, αφού η επικοινωνία με τους αγαπημένους τους ανθρώπους τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Το βράδυ «Μαχητές» και «Διάσημοι» θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» όπου θα διεξαχθεί ένα ακόμη κουίζ. Με χαλαρή διάθεση, κέφι και όρεξη για παιχνίδι οι παίκτες θα διασκεδάσουν με τις… απαντήσεις των συμπαικτών τους στις ερωτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη, ενώ δεν θα λείψουν και οι απρόοπτες κωμικές καταστάσεις.

Δράση, αγωνία και ανατροπές αγωνία κυριαρχούν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, που προβάλλεται 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.   


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ