Πήγαμε κι εμείς στο VIP Event του «Forever 21»

Fashion Icons, Fashion Editors, εκπρόσωποι των media και του χώρου της μόδας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι τη Forever 21 και το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Την Πέμπτη, 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το VIP Event στο The Mall Of Cyprus, όπου ξεχωριστοί καλεσμένοι πήραν μια γεύση από στις στιλιστικές προτάσεις που μας φέρνει η Forever 21. Ένα hot fashion brand που μας έρχεται από την καρδιά της Αμερικής.

Οι fashion bloggers και editors Έβελυν Καζαντζόγλου, Νικόλας Ιωαννίδης, Σύλβια Μαυροπούλου, Άντρεα και Θέλξια Φραγκούδη, Μαρία Κορτζιά, Κάλια Ελευθερίου και Χαριτίνη Ηλιάδου, ήταν μόνο μερικοί από τους καλεσμένους της βραδιάς, οι οποίοι βρέθηκαν στο The Mall Of Cyprus και απόλαυσαν μια λαμπερή εμπειρία shopping.

Ανάμεσά τους και εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού χώρου.

Μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας, με στιλιστικές προτάσεις, ειδικά δημιουργημένες από τα κομμάτια της νέας συλλογής της Forever 21, παρουσιάστηκε από τη μουσική παραγωγό και μοντέλο Μαρία Κορτζιά η οποία και αποκάλυψε ξεχωριστά fashion trends, για στιλάτους συνδυασμούς της εποχής.

Την Πέμπτη 6 Απριλίου, έγινε μόνο η αρχή.

Σύντομα, όλοι θα απολαύσουμε τη μαγεία της Forever 21 και θα λατρέψουμε όπως εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο τις πολλές επιλογές που προσφέρει.

Σημειώνεται πως το πρώτο κατάστημα «Forever 21» έφτασε στην Κύπρο μέσω του Ομίλου Ermes, του μεγαλύτερου ομίλου στον χώρο του λιανικού εμπορίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ