Ανήκει αυτή η φωτογραφία στον Έλληνα Πρωθυπουργό;

Μπορεί κάπου να την έχεις πετύχει και να γέλασες πονηρά, κάνοντας διάφορες περίεργες σκέψεις.

 


Article featured image
Article featured image

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες στο διαδίκτυο και έγινε viral σχεδόν αμέσως, αφού πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πώς το πρόσωπο της φωτογραφίας είναι ο Αλέξης Τσίπρας στα νιάτα του, ανάμεσα σε δύο γυμνά κορίτσια. Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε άπειρες φορές, ενώ δεν ήταν λίγα τα μπλοκ και οι ιστοσελίδες που θεώρησαν πώς βρήκαν την αχίλλειο πτέρνα του Έλληνα Πρωθυπουργού και έσπευσαν να γράψουν μύδρους εναντίων του.

Όντως στη φωτογραφία το πρόσωπο που απεικονίζεται, μπορεί να σε ξεγελάσει αφού έχει πολλές ομοιότητες με τον Αλέξη Τσίπρα, μόνο που τα ελληνικά hoaxes ψάχνοντας λίγο καλύτερα το θέμα και κάνοντας μια απλή σύγκριση των δύο, ανακάλυψαν περισσότερες από μια διαφορές που καταρρίπτουν την πιθανότητα ο Έλληνας Πρωθυπουργός και το πρόσωπο της φωτογραφίας να είναι το ίδιο άτομο.

 



Η πρώτη και βασική διαφορά είναι η οδοντοστοιχία του νεαρού που είναι ανάμεσα στις δύο κοπέλες, η οποία δεν ταιριάζει με αυτή του πρωθυπουργού. Άλλη διαφορά είναι τα μαλλιά του νεαρού τα οποία είναι σγουρά σε αντίθεση με αυτά του Αλέξη Τσίπρα. Και όπως διευκρινίζουν τα ελληνικά hoaxes αν παρατηρήσεις όλες τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε υψηλότερη ανάλυση, μπορείς να εντοπίσεις ακόμη περισσότερες διαφορές, που επιβεβαιώνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι το πρόσωπο της φωτογραφίας.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ