Κλείνει το δημοφιλέστερο beach bar της Πάφου

Έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας το «La Playa Beach Bar», το οποίο βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου, βάζει λουκέτο.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για ένα μπαράκι με δυνατή μουσική, πάνω στη θάλασσα, στο οποίο σύχναζε σχεδόν ολόκληρη η νεολαία της Πάφου.

Το La Playa ήταν πάντοτε ανοιχτό από πολύ νωρίς το πρωί, μέχρι που έδυε ο ήλιος.

Να αναφέρουμε πως η τοπική Αρχή της Γεροσκήπου αποφάσισε να μη διαθέσει φέτος την παραλία στα άτομα που την είχαν μέχρι σήμερα, με σκοπό να τη λειτουργήσει ο ίδιος ο Δήμος, τοποθετώντας δικές του ξαπλώστρες και ομπρέλες.

 

Διαβάστε πιο κάτω αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ιδιοκτήτες του beach bar:

«Αγαπητοί φίλοι του LA PLAYA,

Πρόσφατα συνεδρίασε η τοπική Αρχή της Γεροσκήπου και αποφάσισε να μη μας διαθέσει την παραλία που τόσο αγαπήσατε και στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια διότι λένε ότι θα την λειτουργήσουν οι ίδιοι. Φίλοι μου εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα πόσο κόπο και πάθος έχουμε αφιερώσει σε αυτή την παραλία εδώ και δώδεκα (12) χρόνια.

Πήραμε μια παραλία, από άγριο και ερημικό τοπίο που ήταν, με πολλή δουλειά και κόπο την κάναμε γνωστή σε όλη την Κύπρο και έρχεται σήμερα ο Δήμος να μας αρπάξει το έτοιμο La Playa. Σίγουρα η παραλία δεν μας ανήκει αλλά ούτε και στον Δήμο ανήκει, είναι απλά διαχειριστές και ως διαχειριστές θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί και να αποφασίσουν το καλύτερο για τον κόσμο.

Ναι μεν οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου φαίνονται νόμιμες αλλά το νόμιμο δεν είναι και ηθικό. Διότι θα έπρεπε να μας είχαν ενημερώσει έγκαιρα και όχι στο +5 της τουριστικής περιόδου και εάν πράγματι ο σκοπός τους είναι η αξιοποίηση της παραλίας θα έπρεπε να πάρουν άλλα τεμάχια και όχι να κάτσουν στα "έτοιμα".

 



Φίλοι μου είναι εκπληκτικά τα όσα συνέβησαν αυτές τις μέρες, λες και ήταν κάποιοι έτοιμοι από καιρό. Κλειστές δημοτικές συνεδριάσεις -τι είχαν να κρύψουν άραγε;- άμεση και μονόπλευρη ενημέρωση των ΜΜΕ, πουθενά δεν αναφέρθηκε ότι δημοτικός σύμβουλος χειροδίκησε και απείλησε πολίτη που νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο και ενδεικτικό των ψεμάτων που ακούγονται είναι η αναφορά ότι κτυπήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Τρακκίδης και Πάζαρος, κάτι το οποίο διέψευσαν με δηλώσεις τους οι ίδιοι. Και έχουμε τα πολιτικά κόμματα με ανακοινώσεις να καταδικάζουν, όχι την πρακτική κάποιων συμβούλων αλλά τους πολίτες που διεκδικούν το δίκιο τους.

Υπήρξε ένταση λόγω της εκδικητικής απόφασης της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, που ενήργησε ενάντια των συμφερόντων του Δήμου και κατά παράβαση νόμων και κανονισμών. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την απόφαση του Δ.Σ και εν ευθέτω χρόνο θα αποκαλύψουμε αρκετά και θα καταδείξουμε τον τρόπο που ενήργησαν ορισμένοι».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ