Πολύ σύντομα θα κάνουμε check in και από Λευκωσία

Ο Πάμπος Καπνός, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Capital Today, δήλωσε μεταξύ άλλων πως στους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας του συμπεριλαμβάνεται και η δυνατότητα για check-in από τον σταθμό της εταιρείας στη Λευκωσία. 


Article featured image
Article featured image

"Ήταν ένα αίτημα που διατυπώθηκε από πελάτες της εταιρείας, το οποίο θα προσφέρουμε πολύ σύντομα και είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιαστεί από το κοινό" δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που μας έμαθε να χρησιμοποιούμε το λεωφορείο για τη μετάβαση στο αεροδρόμιο. 

Η ιστορία της KAPNOS and Sons Transport Co Ltd Group μετράει 25 χρόνια στην κυπριακή αγορά και λειτουργεί λεωφορεία και μίνι λεωφορεία σε όλη την Κύπρο από το 1992. Σταθμός για την εταιρεία είναι 2008, όταν επεκτείνεται στην εισαγωγή και μεταπώληση των λεωφορείων. Μετά την έγκριση των απαιτούμενων αδειών από το κράτος, την ίδια χρονιά αρχίζει παράλληλα την υπηρεσία για αεροδρόμια KAPNOS Airport Shuttle, με στόχο να ενθαρρύνει το κοινό να χρησιμοποιεί μέσα μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο.  

Από το 2009 η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας, διακινώντας πέραν των 100.000 τουριστών κάθε χρόνο. Επίσης από το 2010, με τη δημιουργία του KAPNOS School Services, άρχισε και η μεταφορά μαθητών από το σπίτι, φθάνοντας σήμερα να διακινεί πέραν των 1.500 μαθητών καθημερινά, με στόλο 40 λεωφορείων. Την επόμενη χρονιά, η εταιρεία έβαλε στο κάδρο των συνεργατών της, μέσω της διαδικασίας προσφορών, και το Υπουργείο Άμυνας διακινώντας σήμερα πέραν του 60% των εθνοφρουρών.

Το 2013 η KAPNOS and Sons Transport Co Ltd Group, παρά την οικονομική κρίση, προχώρησε σε επέκταση των δραστηριοτήτων και του στόλου της. "Δημιουργήσαμε πέραν των 40 νέων θέσεων εργασίας και σήμερα έχουμε δημιουργήσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λεωφορείων στην Κύπρο. Προϋπόθεση επιτυχίας είναι η εκπαίδευση του προσωπικού, η καθαριότητα στα λεωφορεία, η ακρίβεια στην ώρα αναχώρησης των λεωφορείων και το σημαντικότερο, ο σεβασμός στον επιβάτη. Ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει στην επιτυχία είναι ο λειτουργικός χώρος υποδοχής και ο δωρεάν χώρος στάθμευσης των επιβατών. Κατά την άποψη μου όμως, η σημαντικότερη προϋπόθεση είναι η ικανότητα και εμπειρία των συνεργατών μου στην εταιρεία" τόνισε στο Capital Today ο Πάμπος Καπνός. Το 2014, και ενώ η οικονομία βρισκόταν ακόμη σε ύφεση, η εταιρεία ανακοίνωνε την επέκτασή της και στο αεροδρόμιο Πάφου. 

Ο κ. Καπνός επισήμανε μεταξύ άλλων πως είναι σημαντικό και το γεγονός ότι στον σταθμό της εταιρείας στη Λευκωσία ο πελάτης μπορεί να ωφεληθεί με τη δωρεάν στάθμευση στον ειδικό χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος ενώ στους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας είναι και η δυνατότητα για check-in από τον σταθμό της Λευκωσίας αλλά και η σύνδεση και άλλων πόλεων με τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ