Γεμίζει το ταμείο της Πέγειας

Article featured image
Article featured image

Αρκετοί δήμοι το προσπάθησαν, λίγοι, ωστόσο, το κατάφεραν σε τέτοιο βαθμό. Σύμφωνα με τη Λειτουργό Γάμων του Δήμου Πέγειας Μαρία Γιάγκου, εντός του 2014 αναμένεται να τελεστούν εντός των ορίων του παφίτικου δήμου εξακόσιοι πενήντα (650) πολιτικοί γάμοι, με τα περισσότερα ζευγάρια να είναι Βρετανοί και Ρώσοι.

Φέτος, ανέφερε, παρατηρείται μια αυξητική τάξη στην τέλεση πολιτικών γάμων από τη Ρωσία, λέγοντας ενδεικτικά πως το 2013 τελέστηκαν 15 γάμοι από ζευγάρια Ρώσων στο Δήμο Πέγειας ενώ φέτος υπολογίζεται να τελεστούν 50 περίπου γάμοι.

Η κ. Γιάγκου πρόσθεσε ωστόσο πως τα ζευγάρια των Ρώσων κλείνουν την τελευταία στιγμή το γάμο τους. Όσον αφορά τους Ισραηλίτες, είπε πως μόνο 5 ζευγάρια τέλεσαν τον πολιτικό τους γάμο το 2013 στην Πέγεια.

Η τέλεση πολιτών γάμων στην Πέγεια γίνεται σε ξενοδοχεία και επαύλεις, στην παραλία του Κόλπου των Κοραλίων και του Αγίου Γεωργίου, στη Βρύση των Πεγειώτισσων, αλλά και σε ένα νέο χώρο τέλεσης γάμων κοντά στην περιοχή των θαλασσινών σπηλιών με πανοραμική θέα που θεωρείται – όπως είπε- από τα κορυφαία σε ομορφιά και μοναδικά τοπία της Κύπρου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ