Ο κύριος Σόλωνας αναλαμβάνει το σιδέρωμα των ρούχων σου

Μια υπηρεσία που σου λύνει τα χέρια!

 


Article featured image
Article featured image

Ο κύριος Σόλωνας κατάγεται από τη Λευκωσία και συγκεκριμένα από το Στρόβολο. Δούλεψε για αρκετά χρόνια σε εργοστάσια ρούχων, όπου μεταξύ άλλων έχει εξειδικευτεί στο σιδέρωμα.

«Είναι παιχνιδάκι για εμένα το σιδέρωμα ρούχων» μας είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, πρόσφατα αποφάσισε να φτιάξει μια υπηρεσία για να σιδερώνει τα ρούχα της Πρωτεύουσας, με σκοπό να απαλλάξει κόσμο από αυτή την αγγαρεία.

Ζήτησε από κάποιους γνωστούς του να του φτιάξουν σελίδα στο Facebook, καθώς ο ίδιος δεν τα πάει και πολύ καλά με την τεχνολογία, της έδωσε την εύλογη ονομασία «Σιδέρωμα Ρούχων» και μέσω αυτής τον βρίσκουν πλέον εύκολα ευκολότερα όσοι δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο για σιδέρωμα.

Οι τιμές του πάντως είναι πολύ χαμηλές. «Χρεώνω μόνο 2,50 ευρώ για να σιδερώσω ένα κιλό ρούχα».

Στην πιο πάνω τιμή, όπως μας είπε, δεν συμπεριλαμβάνονται τα πουκάμισα. Αυτά χρεώνονται 1,30 ευρώ το κάθε ένα, ενώ το κάθε πουκάμισο πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από το κρεμαστάρι του.

Ο κύριος Σόλωνας μπορεί, μάλιστα, να παραλάβει τα ρούχα σου και από το σπίτι, φτάνει να βρίσκεσαι σε μια λογική απόσταση από το δικό του.    

Αν η υπηρεσία του κύριου Σόλωνα σού ακούγεται βολική, τότε δεν έχεις παρά να τον καλέσεις στο 99639679 και να του παραδώσεις τα ασιδέρωτα ρούχα σου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις ΕΔΩ

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ