Πήγαμε στις πρόβες των Βραβείων Madame Figaro και είχε πολύ πλάκα

Πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, άλλωστε, με παρουσιαστές τους Πάνο Μουζουράκη και Κωστή Μαραβέγια;

 


Article featured image
Article featured image

Με τις πρόβες να διεξάγονται πυρετωδώς εδώ και μερικές ημέρες, χθες Δευτέρα παρουσιαστές, χορευτές και όλο το crew που προετοιμάζει τη μεγάλη βραδιά των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2016, βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρου Στροβόλου για τη γενική πρόβα.

Μια πρόβα πολύ ανατρεπτική, αφού ο Πάνος Μουζουράκης -γνωστό πειραχτήρι- δεν άφηνε κανένα σε ησυχία, από δημοσιογράφους και camera men, μέχρι χορευτές και φυσικά τον συμπαρουσιαστή του Κωστή Μαραβέγια και την Έλενα Παπαρίζου.

Πάρα τις 12 και πλέον ώρες που βρίσκονταν εκεί, δεν έδειχναν να κουράζονται στιγμή, με κορυφαίο στιγμιότυπο τις γυμναστικές ασκήσεις επί σκηνής του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος ήθελε να αποσυντονίσει όποιον έκανε πρόβα εκείνη τη στιγμή.

 



Αυτό που ξεχωρίσαμε μεταξύ άλλων από την πρόβα τζενεράλε, ήταν η πολύ θετική ενέργεια των δύο παρουσιαστών, αλλά και της guest star Έλενας Παπαρίζου, οι οποίοι λόγω και της παρουσίας τους στο talent show «The Voice of Greece», δείχνουν να έχουν εξαιρετική χημεία και να το διασκεδάζουν πολύ, με το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού να διατηρεί βασικό ρόλο στην παρουσίαση της εκδήλωσης και από τους τρεις.

 



Τα Βραβεία Madame Figaro 2016, θα πραγματοποιηθούν απόψε Τρίτη 25 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και αναμένεται να είναι μια βραδιά μοναδική, γεμάτη εκπλήξεις, συναίσθημα και συγκίνηση.

 



Η τηλεοπτική προβολή των βραβείων θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, 29 Απριλίου, από την Τηλεόραση του Σίγμα, αμέσως μετά τις Τομές στα Γεγονότα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ