Hacker γέμισε με ερωτικές gay φωτογραφίες λογαριασμούς των ISIS

O γνωστός hacker με το όνομα «WauchalaGhost», φύτεψε πριν μερικές ημέρες σε 250 λογαριασμούς στο twitter που ανήκουν σε μέλη των ISIS φωτογραφίες που απεικονίζουν ομοφυλόφιλα άτομα σε ερωτικές περιπτύξεις.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως ανέφερε στο CNN, για 18 μήνες στοχοποιούσε λογαριασμούς οι οποίοι φαινόταν να χρησιμοποιούνταν από μέλη των ISIS, και έπειτα από την ομοφοβική επίθεση σε gay club στο Ορλάντο, αποφάσισε να χακάρει τους λογαριασμούς τους και να αλλάξει τις φωτογραφίες προφίλ τους, με μηνύματα υπέρ της LGBTI κοινότητας, ενώ δεν δίστασε να κάνει tweet με links ιστοσελίδων gay πορνογραφίας.

«Δεχόμουν απειλές για τη ζωή μου, αλλά αυτό δεν με ενοχλούσε αφού σκεφτόμουν πώς αν ασχολούνται μαζί μου, δεν θα πείραζαν κάποιον άλλον. Συνέχισα ακάθεκτος να παραβιάζω τα προφίλ του και ανεβάζοντας σε αυτά gay πορνογραφικό υλικό για να τους τρολάρω, αλλά και για να τους προσβάλω», ανέφερε στη δημοσιογράφο του CNN ο WauchalaGhost.

Προσθέτοντας πώς, αν όλοι όσοι ασχολούνται με τα social media, αντιδράσουν και κάνουν κάτι αυτό θα βοηθήσει. «Κάποιες φορές πρέπει να αντιδράς και να κάνεις ριζοσπαστικές κινήσεις για το κοινό καλό». Όπως δηλώνει χρειάστηκαν μόνο 60 δευτερόλεπτα για να χακάρει ένα λογαριασμό, όταν οι τεχνικές δεξιότητες όλων αυτών που διαχειρίζονται τους λογαριασμούς των ISIS, είναι όπως ενός παιδιού 10 ετών.

Μεταξύ άλλων, ο Ghost θέλησε να ξεκαθαρίσει πως σκοπός του δεν ήταν να προσβάλει τον μουσουλμανικό κόσμο ανεβάζοντας γυμνές φωτογραφίες gay ζευγαριών. «Οι δράσεις μας προσανατολίζονται μόνο στους εξτρεμιστές της Τζιχάτ. Πολλοί από εμάς τους χάκερ είναι μουσουλμάνοι οι οποίοι όμως σεβόμαστε τις άλλες θρησκείες και δεν αφαιρούμε αθώες ζωές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ